Klædt på til de nye tider Få vejledning her
Hvad er dine fremtids drømme? Snak med en konsulent
Sæt ambitiøse mål Se kursuskatalog
Fremtiden er faglært Erhverv
Fremtiden er faglært Erhverv
Fremtiden er faglært Erhverv
Fremtiden er faglært Erhverv
Fremtiden er faglært Erhverv
TURISME Turister hungrer efter oplevelser, er nysgerrige og ofte købestærke – og de efterspørger professionelle aktører. Få ny viden på korte, intensive kursusforløb - og skab nye muligheder for dig selv og din virksomhed.
LEAN-KØREKORT Med Industriens lean-kørekort får du et grundlæggende kendskab til lean. Du forstår effekten af lean og kan bidrage til at få lean-processer til at køre i din virksomhed. Du bliver klædt på til at styrke virksomhedens udvikling, vækst og resultater. Lean-kørekortet er for dig, der arbejder eller gerne vil arbejde i industrien.
IT-FLEX IT Flex er et fleksibelt undervisningsværksted, hvor der gennemføres kurser på forskellige niveauer – samtidigt. Du arbejder selvstændigt med mulighed for at hente hjælp fra underviserne. Forløbene er individuelt tilpasset til dig, der gerne vil have et kursus, der passer ind i din tid, dit niveau og dit tempo.
KURSER FOR LEDIGE Learnmark Horsens har et stort udbud af kurser, som indgår i kursuspakker på positivlisten. Afhængig af, hvilken pakke du vælger, vil du kunne tage hele pakken eller dele af pakken i Horsens.
MUS-samtale, nyt job eller uddannelse? På kurset ”Den personlige uddannelses- og jobplan” er dine ønsker udgangspunktet. Du får overblik over dine muligheder, og du laver en konkret plan for, hvordan du når dit mål.
Om os Learnmark Horsens udbyder erhvervsrettede voksen- og efteruddannelser inden for de tekniske og merkantile områder. På den måde er vi med til at understøtte erhvervsudviklingen både lokalt, regionalt og på landsbasis
Send tip til ven:
Email:
Dit navn:
Modtagers navn: