Kursus

Tilbage

Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2

Valgte hold
Kursussted Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 248,00 kr.
Pris for ledige 1436,50 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1436,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00-15:24
Beskrivelse Der kan forekomme afsluttende prøve på dette kursus
Kontaktperson Gitte Bekker
Telefonnr 88163646
Email gkb@learnmark.dk
Minimum antal deltagere 10
Maksimum antal deltagere 20
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
Skolefagkode: 48818
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1436,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1436,50 kr.

Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan planlægge, sammensætte og nytænke klassiske/typiske retter inden for en af følgende kategorier: Varme og lune retter, smørrebrød, kanapéer og sliders eller salater, sandwich, saucer og dressing. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48817 Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1.

Indhold:
Du kan: - Anvende viden om egen smagssans og de fem grundsmage i planlægning af retter til restaurant, kantine og catering. - Nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept. - Vurdere rettens/menuens kvalitet ud fra bæredygtige principper. - Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine hele måltidsoplevelsen.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet. Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier: ________ Varme og lune retter, herunder anretninger ________ Smørrebrød, kanapéer og sliders ________ Salater, sandwich, saucer og dressinger.
Learnmark Efteruddannelse