Branche

Tilbage

Gas-, vand- & sanitetsmester

Learnmark Horsens, starter nyt hold på den velkendte GVS-mester deltidsuddannelse. Undervisningen foregår 2 dage om ugen, i to år. Uddannelsen tilgodeser medarbejdere i virksomheder, der ikke kan undværes på fuld tid. 

Uddannelsen 

Som uddannet GVS-mester er du kvalificeret til selvstændigt at projektere, installere samt varetage driften af systemer inden for gas og VVS. Du er samtidigt berettiget til at ansøge om autorisation på gas- vand- og sanitetsområdet. Også kendt som aut. VVS-installatør.

Uddannelsesforløbet baseres på en lang byggefaglig og teoretisk uddannelsestradition i Horsens. Som et ekstra tilbud, vil det være muligt at indlægge kloakmestereksamen i uddannelsen. Du kan således blive kvalificeret til både at være autoriseret kloakmester og GVS/VVS installatør efter endt uddannelse.

GVS-mester og kloakmesteruddannelsen foregår i samme studiemiljø hos Learnmark Horsens, Vejlevej 150, 8700 Horsens.

Fjernundervisning
Fjernundervisningen er en direkte transmission fra klasseundervisningen. I klassen er der opsat kamera og mikrofoner. Den fjernunderviste kan således følge undervisningen og dialogen i klassen via egen pc, og kan selv spørge ind i klassen. Alle lektioner optages, og kan genses efter behov.

Adgangskrav 
For at blive optaget på uddannelsen kræves relevant erhvervsuddannelse inden for VVS-området og en arbejdserfaring på minimum 2 år efter bestået svendeprøve som VVS-montør, landbrugsmaskinsmed, blikkenslager eller lign. Andre med tilsvarende viden sammen med en dokumenteret erhvervserfaring inden for VVS, kan optages på studiet.

Få mere at vide 
Uddannelsesleder Peter Hjortdal Andersen T: 42 12 73 06, E: pha@learnmark.dk  
Underviser Jens Willumsen T: 42 12 73 38, E: jwil@learnmark.dk

Tilmelding 
Kursussekretær Jette Vibeke Nielsen T: 88 16 36 47, E: jvni@learnmark.dk

KURSUSOPSTART 
Den 2.  november 2017 for både GVS-mester og boliginstallatør - Vand og afløb.

 

 

Kurser - Gas-, vand- & sanitetsmester - Planlagte

Der er ingen planlagte kurser

Kurser - Gas-, vand- & sanitetsmester - Ikke planlagte

Der er ingen kurser