Kursus

Tilbage

Intro til digitalisering - produktionsmedarbejdere

Valgte hold
Kursussted Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens
Tilmeldingsfrist 16. januar 2018
Startdato 16. januar 2018
Slutdato 24. januar 2018
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 432,00 kr.
Tillæg Forbehold for evt. prisændring i finanslov 2018 kr. 0,00
Pris for ledige 2103,80 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2103,80 kr.
Undervisningstid 08:00-15:24
Beskrivelse Intro til digitalisering - produktionsmedarbejdere
Kontaktperson Jette Nielsen
Telefonnr 88163647
Email jvni@learnmark.dk
Kviknummer 6154024779718001
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 22
22 ledige pladser

Få styr på IT og bliv klar til fremtidens job i industrien. Deltag i et intensivt 5-dages kursus, hvor du bliver klar til at bruge digitale enheder som et naturligt værktøj i din jobfunktion som produktionsmedarbejder i industrien.

Fag til kurset:
Intro til digitalisering - produktionsmedarbejdere
Skolefagkode: 47797
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 432,00 kr.
Pris for ledige: 2103,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2103,80 kr.

Målgruppe
Ufaglærte og faglærte personer har adgang til uddannelsen.

Formål:
Du lærer at anvende virksomhedens digitale enheder som et naturligt værktøj i din jobfunktion, og du får en grundlæggende viden i, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, lagret og anvendt i en industriel produktion.

Indhold:
Deltageren kan efter kurset anvende virksomhedens digitale enheder/devices f.eks. PC, smartphone, tablet, scannere, terminaler og operatørpaneler som et naturligt værktøj i sin jobfunktion som produktionsmedarbejder i industrien.   Deltageren opnår grundlæggende viden i, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, lagret, behandlet og anvendt i en automatiseret industriel produktion. Deltageren får en introduktion til aktuel digital software og hardware i en automatiseret industriel produktion - herunder datastrømme.   Deltageren lærer at bruge de digitale enheder/devices i forbindelse med digitalt at: ·  registrere og dokumentere produktionsdata ·  anvende og deltage i revisionen af Standard Operation Procedures (SOP) eller tilsvarende ·  forstå, vurdere og handle på information i en produktion ·  tidsregistrere ·  finde og læse relevante sikkerheds-, miljø og kvalitetsforskrifter ·  forstå virksomhedens ERP system og anvende virksomhedsbaseret kommunikation via e-mail, intranet og kalender mv. ·  foretage enkelte informationssøgninger via Internettet ·  oprette start- og personlige sider ·  håndtere skrivebord med genveje mv. ·  opkoble på fast- og trådløst netværk ·  bruge Internet browser   Deltageren opnår dermed et godt fundament for at modtage yderligere instruktion og uddannelse i digitale systemer og enheder/devices i en automatiseret industriel virksomhed.
Learnmark Efteruddannelse