Årets første EUX-studenter har fået huen på

19. januar 2018

Auditoriet på Learnmark Business var den 18. januar rammen om årets første dimission for 82 dimittender fra Learnmark Business: 31 studenter fra EUX-Business og 51 dimittender fra HG-Business. Daniel Bach fra webbureauet bubblemedia ApS holdt dimissionstalen.

”Her står jeg foran en flok nyuddannede unge mennesker, hvor nogle måske ved, hvad de vil, og andre lige ser tiden an. Men uanset hvad, så er I her lige nu for at fejre, at I tog beslutningen om en uddannelse, som åbner nye døre til nye beslutninger. Alt er nemlig en beslutning, som I selv træffer. Og husk, ikke at træffe en beslutning er også en beslutning!” 

Sådan indledte Daniel Bach, iværksætter og partner i webbureauet bubblemedia ApS i Horsens, sin tale til de 82 dimittender fra EUX-Business og HG-Business, som blev fejret den 18. januar. 

I talen fortalte han også om sin vej fra nyuddannet bachelor til succesrig iværksætter, hvor bubblemedia startede i en kælder med to medarbejdere. I dag har webbureauet seks medarbejdere, som hører til i et stort kontorfællesskab på 450 kvadratmeter. 

”Jeg har lært, at hvis man vil noget i livet, så skal man selv række ud efter det. Tag dit liv i egne hænder og gå efter dine drømme – også selvom du måske ikke helt ved, hvad du drømmer om. Så gør bare noget, for derigennem finder du ud af, hvad du gerne vil. Når du ser en mulighed, så tag den! Ikke i morgen. Men nu!” pointerede Daniel Bach over for dimittenderne, som med deres eksamensbeviser i hånden nu skal gøre deres drømme til virkelighed. 

Dimission Learnmark Business 180118 (3).jpg
Dimission Learnmark Business 180118 (4).jpg
Dimission Learnmark Business 180118 (1).jpg
Dimission Learnmark Business 180118 (2).jpg

Elevplads eller videregående uddannelse

De 31 EUX-studenter, der har afsluttet 1. del af EUX-Business, kan enten fortsætte i en toårig elevplads (2. del) inden for kontor, detail, handel eller event, eller de kan læse direkte videre til fx markedsførings- eller handelsøkonom. 

Direktør Niels Yde fremhævede i sin tale de mange muligheder, dimittenderne fra EUX-Business har, og understregede, at det handler om at sætte sig mål og forfølge dem. 

”På Learnmark Horsens har vi en ambition om, at vi danner og talentudvikler til fremtidens erhvervsliv. Og dermed mener vi, at vi på Learnmark lærer vores elever, at det at være en del af en verden i hastig udvikling er en gave, en mulighed og bestemt ikke noget at være bange for. I har friheden til at sætte jeres egne mål, og forfølge dem. Og jeg håber, at når I om ti år kigger tilbage, så var det netop her på Learnmark Business, at I plantede de frø, som har vist sig at bære frugt i jeres liv,” sagde Niels Yde. 

Legatmodtagere

Learnmark Business uddelte tre legater på hver 1.000 kr. Modtagerne er elever, der enten har opnået et højt fagligt niveau eller elever, der har udvist særlige sociale kompetencer. TIL LYKKE til modtagerne:

  • Camilla Lykke Koch
  • Diana Aksholm Pedersen
  • Heidi Denby Nielsen