Alle åbent hus-arrangementer på Learnmark Horsens bliver online

11. januar 2022

Learnmark Horsens følger Børne- og Undervisningsministeriets anbefaling om at afholde alle åbent hus-arrangementer i januar virtuelt. Det betyder, at alle de planlagte åbent hus-arrangementer afholdes online på de allerede udmeldte datoer.

Parkeringspladserne plejer at være fyldte, når uddannelserne på Learnmark Horsens holder åbent hus i januar. Indenfor har skolens elever, lærere, studievejledere og ledere planlagt en aften med information om uddannelserne, og hvor unge og deres forældre har god tid til at få svar på deres spørgsmål om uddannelsesvalget. 

Sådan bliver det desværre ikke i januar 2022. 

Børne- og Undervisningsministeriet anbefaler, at skoler ikke holder åbent hus-arrangementer, så længe der er anbefalinger om kontaktreducerende tiltag. I stedet anbefales skolerne at udskyde arrangementerne eller afholde dem virtuelt. Den anbefaling har Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens, valgt at følge.

Vi vil til enhver tid foretrække det personlige møde. Men med den aktuelle corona-situation og ministeriets klare anbefaling kan vi ikke tillade os at gennemføre fysiske åbent hus-arrangementer. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give vores virtuelle besøgende den bedst mulige information om vores uddannelser, så de kan træffe uddannelsesvalg på et oplyst grundlag.

Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens

Til skolens online åbent hus-arrangementer får deltagerne oplæg om uddannelsernes fag, niveau og fremtidsmuligheder. Nogle uddannelser arrangerer en guidet tour live fra skolen, mens andre viser korte film, hvor elever fortæller om den uddannelse, de går på. Og til alle online åbent hus-arrangementer er der god tid til, at man kan få svar på sine spørgsmål om den pågældende uddannelse. 

Online åbent hus

Book et møde med en studievejleder

Alle de unge og deres forældre, der har behov for yderligere information om skolens uddannelser, er altid velkomne til at kontakte skolen for at lave en aftale om et individuelt møde online eller på skolen. 

Nyhedsbreve om uddannelsesvalg målrettet til forældre

For mange forældre kan ungdomsuddannelserne være en jungle at finde vej i. Derfor tilbyder Learnmark Horsens forældre en serie på 12 online nyhedsbreve, hvor de både får redskaber til at tale med deres teenagere om uddannelsesvalg generelt og får viden om primært uddannelserne på Learnmark Horsens.