BESØG FRA TACOMA COMMUNITY COLLEGE, USA

03. oktober 2019

I denne uge har Learnmark Gymnasium HHX og HTX haft besøg af President Ivan Harrell og International Director James Newman fra Tacoma Community College, Seattle, USA.De besøgte skolen for at udvikle det gode samarbejde, hvor HTX-elever går på Tacoma Community College i tre uger, mens de går i 2. g på. 

I februar 2020 rejser 37 HTX-elever til Tacoma, og samarbejdet med det amerikanske college fejrer dermed 5 års jubilæum. 

Rektor Sune Agger er glad for det tætte samarbejde med Tacoma Community College, som er en enestående mulighed for skolens HTX-elever.

Learnmark Gymnasium HHX har et lignende samarbejde med Green River College, Seattle, USA.

Jeg er stolt af det program, vi laver sammen med Tacoma. Det er et samarbejde, der giver eleverne udblik og indblik i, at man kan tilegne sig viden på andre måder, end vi kan gør her i Danmark - og at de også kan være gode måder. Samtidig ønsker vi at give eleverne mod på og smag for at studere i udlandet.

Sune Agger, rektor på Learnmark Gymnasium HHX og HTX

Jeg er overbevist om, at vores elever kommer til at lære om amerikansk kultur og måde at leve på, mens de går i skole på college og bor hos amerikanske familier. De får også indsigt i, hvad de forbinder med at være dansk - noget, man ofte først bliver opmærksom på, når man møder noget, der er fremmed.

Sune Agger, rektor på Learnmark Gymnasium HHX og HTX