Elever fra HHX og HTX til regionsmesterskab

09. september 2019

En gruppe elever fra HHX og en gruppe fra HTX dystede i erhvervscase og teknologi mod 19 andre hold fra Region Midt og Nord.

Regionsmesterskabet blev afholdt på Viby Handelsgymnasium, hvor de mange deltagere fra gymnasier i Region Midt og Nord skulle dyste mod hinanden. Vinderne gik videre til DM i København.

Deltagerne fra Learnmark Gymnasium HTX var Frederik og Jacob, som skulle dyste i teknologi. Fra HHX var de fire elever Sofus, Jacob, Mathias og Helene, som dystede i erhvervscase.

HHX-elever dystede i erhvervscase 

I erhvervscase tog opgaven udgangspunkt i hotelkæden Brøchner Hotels, og HHX-eleverne havde fundet på en innovativ forretningsidé, som de skulle pichte for et dommerpanel bestående af folk fra erhvervslivet. De havde pyntet deres stand med flotte plakater, due, roser, ansigtsprodukter og varmesten. Deres forretningside var, at hotelkæden skulle brande sig på welness og dansk kultur.

Se, hvordan det så ud, da Jacob, Mathias, Sofus og Helene deltog i regionsmesterskabet i erhvervscase. De skulle pitche en forretningsidé, de havde lavet med Brøchner Hotels som case, for dommere fra erhvervslivet og klarede det supergodt!

HTX-elever dystede i teknologi

HTX-eleverne Jacob og Frederik skulle løse en opgave, undernavnet ’udnyt plads’. De havde derfor designet og bygget deres eget multifunktions vægmøbel i træ. Vægmøblet består af bevægelige elementer som kan flyttes rundt efter behov. På den måde kunne man udnytte pladsen bedst muligt og frigøre gulvplads.

Flere og flere flytter i lejligheder og har mindre plads at leve på. Derfor bliver vi nødt til at tænke i møbler, der udnytter pladsen bedst muligt

HTX-elev Jacob
Illustration: Sorte citationstegn
Se, hvordan det så ud, da Jacob og Frederik fra HTX deltog i regionsmesterskabet i teknologi. De skulle pitche deres multifunktionelle vægmøbel for dommere og klarede det supergodt!