Elever på EUX-Business satte fokus på karriere- og studiedrømme

13. november 2018

Eleverne på studieåret på EUX-Business har sat fokus på deres karriere- og studiedrømme. Derfor var de i tre dage i enten virksomhedspraktik eller studiepraktik. Her kan du læse om nogle af elevernes oplevelser.

Jeg har været i praktik i bogføringsafdelingen i Salling, fordi jeg ville afprøve, om det kunne være noget for mig – og det kunne det måske godt være. Jeg var glad for at være der, og der var en god stemning på kontoret. Måske kunne jeg også tænke mig at blive administrationselev hos Politiet – jeg ved det ikke helt endnu.

Josefine Rasmussen, EUX-Business

Min drøm er at blive bankrådgiver. Derfor var jeg i studiepraktik som finansøkonom på Erhvervsakademi Århus. Jeg kunne godt lide fagene, undervisningsformen og miljøet på skolen, og jeg er nu blevet helt sikker i mit studievalg.

Chalotte Fjordvald, EUX-Business

Økonomi og administration har altid interesseret mig. Derfor var jeg i studiepraktik på Dania i Horsens, hvor jeg fik mere viden om uddannelserne til handelsøkonom og administrationsøkonom. Jeg havde særligt fokus på studiemiljøet og undervisningsformen, som jeg godt kunne lide.

Anne-Silke Dideriksen, EUX-Business