Elevpladsen hos Nordahl Andersen blev en ny begyndelse for Maja Oxholm

07. juni 2019

32-årige Maja Oxholm stoppede som pædagog ud og blev kontorelev hos Nordahl Andersen.

Maja Oxholm er kontorelev hos smykkefirmaet Nordahl Andersen. Når Maja Oxholm møder på arbejde om morgenen, ved hun aldrig, hvad dagen bringer. Hun elsker at have mange alsidige arbejdsopgaver, og det har hun i den grad hos Nordahl Andersen, hvor hun arbejder med alt fra økonomi til marketing.

”Hverdagen hos Nordahl er meget varierende, og jeg har mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg kan godt lide en alsidig hverdag, fordi jeg ville gro fast og kede mig, hvis alle dage lignede hinanden. Jeg sætter pris på at lave alt fra bogføring i økonomiafdelingen til opslag på sociale medier hos marketingafdelingen. Det er fantastisk!”

Illustration: Sorte citationstegn

Da Maja Oxholm skulle vælge, om hun ville være økonomi- eller kontorelev, var hun ikke i tvivl.

”Grunden til, at jeg valgte at blive kontorelev i stedet for økonomielev, var, at jeg gerne ville have muligheden for at lave flere forskellige opgaver end kun at arbejde med tal og økonomi.”

Illustration: Sorte citationstegn

Voksen og elev på samme tid

Maja Oxholm er 32 år og har en karriere som pædagog bag sig, men der skulle ske noget nyt i hendes liv. Derfor besluttede hun sig for at lave et karriereskifte og tage en kontoruddannelse på Learnmark Business.

”Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at tage en beslutning om at lave et karriererskifte, når man er voksen. Tanken om at starte forfra og blive elev var angstprovokerende. Men jeg ser det som en investering og vil virkelig anbefale det, for det har været den bedste beslutning for mig. Hvis det man laver ikke føles rigtigt, så skal man lade være og finde på noget andet.”

Illustration: Sorte citationstegn

Gode kollegaer betyder alt

De mange spændende arbejdsopgaver er ikke den eneste grund til, at Maja Oxholm er glad for at arbejde som kontorelev. Kollegaerne og det gode arbejdsmiljø hos Nordahl Andersen spiller en stor rolle for, at det er sjovt at gå på arbejde.

”Det er fedt at være i en virksomhed, hvor alle hjælper hinanden. Vi løfter virkelig i flok og arbejder alle sammen for at nå i mål på kryds og tværs af afdelingerne. Det er uden tvivl mine tætte kollegaer, der er afgørende for, at jeg føler mig som en succes. De er meget opmærksomme og gode til at guide mig og til spontant at give ros.

Der var en dag min mentor gik forbi mig, og så lagde hun hånden på min skulder og sagde: ”Jeg har ikke fortrudt en eneste gang, at vi ansatte dig som elev.” Det blev jeg virkelig stolt af. Jeg får virkelig en følelse af, at jeg er vellidt, og at de oprigtigt er glade for at have mig her, når chefer og kollegaer lige tager sig tiden til at rose mig.”

Illustration: Sorte citationstegn