Emma spiller håndbold i skoletiden

27. februar 2020

Håndbold har altid fyldt en stor del af Emma Marie Kløve Schnurres ungdomsliv. Derfor var det også vigtigt for hende, at der var plads til at dyrke sin sport, da hun skulle vælge ungdomsuddannelse. 

Emma Marie Kløve Schnurre spiller i 1. division på U17-holdet i Horsens HK, hun er en af talenterne på Sportscollege Horsens, og hun går i 1. g på Learnmark Gymnasium HTX.

Jeg har dyrket sport hele mit liv, og derfor betyder det meget for mig, at jeg kan kombinere sport og skole gennem Sportscollege Horsens. På HTX har jeg studieretningsfagene idræt og bioteknologi, og de passer perfekt til min interesse for, hvordan kroppen arbejder og reagerer under og efter man har været aktiv.

Emma Marie Kløve Schnurres, HTX-elev og sportscollegetalent

Træning på skemaet

To gange om ugen har Emma Marie Kløve Schnurre og de øvrige elever på Sportscollege Horsens morgentræning, hvor hun enten spiller håndbold eller har styrketræning.

Det bedste ved at være sportscollegeelev er, at sporten er en del af min skoledag. Morgentræning er en god start og et godt afbræk på en skoleuge, og selvom mine skoledage er lidt længere end andres, har jeg stadig god tid til at tage til træning i min klub om eftermiddagen.

Emma Marie Kløve Schnurres, HTX-elev og sportscollegetalent
Illustration: Sorte citationstegn

Engang drømte hun om at komme på håndboldlandsholdet, men skader har gjort, at hun i dag har et mål om at træning på højt niveau kan styrke og holde kroppen i gang. 

Travl hverdag kræver struktur

Emma Marie Kløve Schnurre har en travl hverdag, hvor hun ved siden af gymnasiet træner i sin klub Horsens HK fire gange om ugen, og så spiller hun kamp i weekenden.

Jeg er blevet god til at strukturere min tid, ellers når jeg ikke alt det jeg skal med både træning, lektier og venner.

Emma Marie Kløve Schnurres, HTX-elev og sportscollegetalent