En tur i ’Løvens Hule’: Business-elever pitcher iværksætteridéer

22. december 2017

Som afslutning på innovationsfaget på Learnmark Business var eleverne en tur i ’Løvens Hule’.

Løvens Hule er et arrangement, hvor eleverne fra Learnmark Business pitcher deres iværksætteridé for en gruppe eksterne dommere fra det lokale erhvervsliv, og efterfølgende modtager feedback.

Dagen startede med en præsentation af dommerne og efterfølgende begyndte konkurrencen om den bedste idé-pitch. Konkurrencen blev vundet af Rasmus Bech Andersen og David Hessel Brodersen med deres iværksætteridé ’Kuglen’.

Eleverne synes, at det var udfordrende og spændende at fremlægge for dommerne, som satte gang i en masse tanker og overvejelser, som de ikke selv havde tænkt på.

Begejstrerede dommere

Elevernes iværksætteridéer blev blandt andet bedømt ud fra innovationshøjde, præsentation, materiale, foretagsomhed og mulighed for at fremme cirkulær økonomi. Eleverne fik ros for at have gennemarbejdede ideer med stor innovationshøjde.

“Uddannelser er bedst, når kreativiteten sprudler. Derfor var det både fornøjeligt og bekræftende at være med i dommerpanelet i ’Løvens Hule’. Idérige elever, der trodsede gængse forestillinger om, hvad man kan og ikke kan. Modige elever, der på flotteste vis overvandt forsigtighed og generthed og kastede sig ud i at præsentere, hvad de havde fået ud af at arbejde sammen,” siger Peter Kristoffersen.

Løvens Hule har givet eleverne en udfordrende oplevelse og en opmuntring til at blive ved med at tænke videre og vise, hvordan deres idéer adskiller sig fra andres.

Dommerteamet i Løvens Hule bestod af:

  • Christian Lauridsen, erhvervskonsulent v. Business Horsens
  • Bent Kyndesgaard, selvstændig
  • Peter Kristoffersen, konsulent
  • Sine Bjerre Martinussen, konsulent v. Education Insero
  • Majbrit Lajgaard Pedersen, konsulent v. Insero
  • Maria Lyngaard Ehmsen, underviser