EUX-elever efter 14 dages praktik i Brighton: Ta´ afsted!

06. december 2018

Oda, Christoffer og Maja fra studieåret på EUX-Business har været i 14 dages praktik i Brighton i Sydengland. De boede privat og kom i løbet af opholdet tæt på den engelske kultur.

Christoffer, Maja og Oda fra EUX-Business har været i praktik i Brighton. Christoffer, Maja og Oda fra EUX-Business har været i praktik i Brighton.

Jeg lærte meget nyt

 Christoffer var i praktik hos Haybury, som er et HR- og rekrutteringsfirma. Her skulle han blandt andet formatere CV´er og opdatere deres CV-database.

Jeg lærte meget nyt og løste opgaver, som jeg ikke er vant til. Det gik helt fint med sproget, de tog godt imod mig og var meget høflige – de sagde fx please ret tit.

Christoffer, elev på EUX-Business

Det bedste ved praktikopholdet var, at jeg fik prøvet at arbejde i udlandet. Det er noget, jeg længe har ønsket mig, og opholdet levede bestemt op til mine forventninger.

Christoffer, elev på EUX-Business

Vi boede hos to søstre, som tog godt imod os. Vi boede også sammen med en fyr, Julio, som kommer fra Columbia. Vores værtsfamilie lavede aftensmad til os, og det var hyggeligt at tale med dem og Julio om kulturforskelle mellem Danmark, England og Columbia.

Christoffer, elev på EUX-Business

Tag afsted!

Maja var i praktik i butikken Hisbe, som sælger bæredygtige produkter. Her løste hun forskellige opgaver som fx at lave nye udstillinger og sætte nye varer på plads.

Englænderne er meget høflige, og det oplevede jeg også i Hisbe. Her blev jeg altid spurgt pænt, om jeg ville løse en opgave. Det gjorde, at jeg også følte mig velkommen.

Maja, elev på EUX-Business

Jeg kunne godt lide at være i Hisbe, hvor der arbejder mange forskellige nationaliteter. De ansatte kom fra fx Frankrig, Tyskland, USA og Colombia.

Maja, elev på EUX-Business

Det bedste ved mit praktikophold var, at jeg blev tilbudt job i butikken, hvis jeg kunne tænke mig at arbejde i udlandet. Det vil jeg overveje.

Maja, elev på EUX-Business

Tag afsted, hvis du er klar til at prøve noget nyt – det er en megafed oplevelse.

Maja, elev på EUX-Business

Det hele var det bedste

Oda arbejdede i genbrugsbutikken The Martlet´s Charity Shop, hvor hun blandt andet fik mulighed for at skrive flotte gadeskilte, der skulle lokke kunder ind i butikken.

Jeg kunne godt lide at tale med de andre ansatte i butikken. De tog godt imod mig, og jeg synes, at mit engelske sprog er blevet lidt mere flydende i løbet af min praktik i Brighton.

Oda, elev på EUX-Business

Det er svært at sige, hvad der var det bedste – det bedste var hele opholdet!

Oda, elev på EUX-Business

Når vi havde fri, var vi turister i byen og shoppede. Vi skulle også lave lektier til de timer, vi gik glip af på skolen, mens vi var i praktik.

Oda, elev på EUX-Business