Fjernundervisning i svejsning, gaffeltruck, IT og regnskab

18. marts 2020

Gitte, der er en af kursussekretærerne på Learnmark Efteruddannelse, klarer i denne tid alt det administrative omkring AMU-kurser og efteruddannelse hjemme fra bordet i spisestuen. Learnmark Efteruddannelse arbejder som landets øvrige udbyde på højtryk for at udbyde så mange kurser som muligt via fjernundervisning.

Kurser og efteruddannelse, der kan være med til at minimere antallet af fyrede medarbejdere, fordi virksomhederne kan få en stor del af medarbejdernes løn betalt gennem løntabsgodtgørelse og fondsmidler – og samtidig får alle parter styrket kompetenceniveauaet.

Det er Peter, uddannelsesleder på Learnmark Efteruddannelse, der hjemme fra spisebordet i køkkenet koordinerer alt det praktiske mellem undervisere og kursussekretærer – og der er meget, der skal gå op, når man skal køre svejse- og truckkurser som fjernundervisning. Det er dog kun den teoretiske del af disse kurser, som kursisterne kan tage som fjernundervisning. Den praktiske del skal de tage, når skolen åbner igen.

Heidi er vant til at fjernundervise i IT, og hun sidder, som mange andre undervisere, klar i sit hjemmekontor til at undervise kursister i fx regneark og tekstbehandling.

Vi tager udfordringen om at drive skole og levere god undervisning op og klarer det fra mere end 300 forskellige hjemmekontorer i det østjyske – og vi glæder os til, at vi igen kan mødes tilfældigt ved kaffemaskinen.

Se alle kurser og muligheder for tilskud på www.learnmark.dk/corona-fjernundervisning

Gitte Bekker_arbejder hjemme i spisestuen_Learnmark Efteruddannelse_160320.jpg
Heidi_arbejder hjemme under coronavirus3.jpg
Peter Hjortdal Andersen_uddannelsesleder Learnmark Efteruddannelse_arbejder hjemme_160320 (3).jpg
Michael_Brunsgaard.jpg