Flot 3. plads til elever fra 8. a på Juelsminde Skole

07. april 2019

Erik, Jennifer og Sørine fra 8.a på Juelsminde Skole kom på en flot 3. plads til Skills-stafetten den 5. april 2019. 

Gruppen klarede sig godt i både den indledende runde og i semifinalen og vandt i finalen med både kampgejst, godt samarbejde og håndværksmæssig snilde 3.000 kr. til klassekassen. På den måde får deres klassekammerater, som var med som trofast heppekor hele dagen også en del af præmien. 

I finalen skulle eleverne blandt andet samle et alu-stel, piske æggehvider, lægge brosten og hamre søm i. Det klarede de i tiden 14:32:16.

Juelsminde Skole havde to hold og deres klassekammerater med som heppekor til i Skills-stafetten, som blev afholdt i Næstved. Det andet hold med Maj, Anton og Markus kvalificerede sig til semifinalen.

Elever fra Langmarkskolen og Østerhåbskolen deltog også i Skills-Stafetten, og begge hold havde dedikerede heppekor med. Eleverne fra Østerhåbskolen kvalificerede sig også til semifinalen. 

I 2018 vandt tre elever fra 8. C på Juelsminde Skole Skills-stafetten, og i 2017 vandt tre elever fra 8. på Hedensted Skole samme konkurrence.

Se film af alle fire holds konkurrencer i Skills-stafetten 

Vejen til finalen i Skills-stafetten

Skills-stafetten er en landsdækkende konkurrence for elever i 8. klasse, hvor finalen afholdes samtidig med DM i Skills, som i år er i Næstved. 

I efteråret 2018 konkurrerede omkring 1600 8. klasse-elever i Horsens Kommune og Hedensted Kommune i først skolekonkurrencer og dernæst et lokalmesterskab for at kvalificere sig til DM i Skills-stafetten. Skills-stafetten med de indledende runder og lokalmesterskabet er et samarbejde mellem UU i Horsens og Hedensted, Social- og sundhedsskolen i Horsens, Bygholm Landbrugsskole, Learnmark Business og Learnmark Tech.