Fra Learnmark Business elev til afdelingsleder

09. marts 2018

Lisa Vinther Olesen er tidligere Learnmark Business-elev, og hun var i praktik ved Sinnerup Horsens. Da hun blev færdiguddannet som butiksassistent i 2016, blev hun tilbudt at fortsætte som afdelingsleder for tekstil. Hør Lisa fortælle om hendes overvejelser i forhold til uddannelse og karriere.

Elevportræt: Lisa Vinther Olesen
Lisas uddannelses-forløb
  • 2012-2014

    Lisa var elev hos Learnmark Business, hvor hun gik på HG-Business linjen.

  • 2014-2016

    Lisa fik en elevplads hos Sinnerup Horsens, hvor hun arbejdede som butiksassistents-elev. 

  • 2016-nu

    Efter Lisas elevforløb hos Sinnerup Horsens blev hun tilbudt at fortsætte som afdelingsleder for tekstil.

Hvad laver man som elev?

Når du har gået på Learnmark Business har du mulighed for at starte som elev på dit hovedforløb. I undervisningen arbejder du målrettet med at søge elevplads og med din personlige fremtoning, så du har de bedste muligheder for at få den elevplads, du drømmer om. Lisa var butiksassistents-elev ved Sinnerup Horsens, hvor hun havde forskellige arbejdsopgaver i butikken. Hør Lisa fortælle om hendes praktikplads og hvilke opgaver hun havde ansvaret for.

Hvad laver man som elev inden for detailhandel? Hør Lisa fortælle om sine arbejdsopgaver som elev hos Sinnerup Horsens.

Hvordan får jeg en elevplads?

Det kan godt virke lidt uoverskueligt at skulle finde en elevplads, men som elev hos Learnmark Business har du mange muligheder for at få vejledning. En måde at få hjælp til at finde en elevplads er ved at søge vejledning hos erhvervskonsulenterne på Learnmark Business, som kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig til om de mange muligheder. En anden mulighed er, at tale med tidligere elever og høre om deres erfaringer: 

Gode råd til dig der søger elevplads. Lisa er tidligere Learnmark Business elev, og hun var elev hos Sinnerup Horsens.

Hvad kan jeg blive med en HG-Business?

En uddannelse fra Learnmark Business giver dig mange forskellige muligheder for at gøre dine drømme til virkelighed. HG-Business giver dig mulighed for, at blive elev inden for detail, handel og event. Når du har overstået dit elevforløb, kan du fx arbejde som sælger, eventkoordinator, isenkræmmer eller logistikassistent. Lisa fik elevplads som butiksassistent og hun arbejder nu som afdelingsleder. 

Hør Lisa fortælle om hendes karriereforløb, som startede på Learnmark Business. Derefter var hun elev hos Sinnerup Horsens, hvor hun nu arbejder som afdelingsleder.