Frida er salgsassistentelev hos Bahne

09. september 2019

Frida er EUX-elev på Learnmark Business. Lige nu er hun butikselev hos Bahne Regina i Aarhus, og har været med til at starte en helt ny butik op.

Frida valgte at tage en EUX-uddannelse, fordi hun ikke helt vidste, hvad hun ville være. Hun synes, det var fedt, at hun med en EUX-business havde muligheden for at tage en elevplads og på samme tid havde muligheden for at læse videre.

Landede drømmeelevpladsen

Da Frida skulle søge elevplads, så hun på forskellige jobopslag på nettet og så, at de søgte en elev hos Bahne. Hun sendte en ansøgning, kom til samtale og klarede den så godt, at hun blev tilbudt at blive elev i en helt ny Bahne butik i Aarhus, nemlig Bahne Regina.

Det var meget specielt at få lov til at være med til at åbne en ny butik.

Salgsassistentelev, Frida
Illustration: Sorte citationstegn
I videoen kan du se, hvordan en typisk arbejdsdag ser for Frida hos Bahne, Regina.

Har eget ansvarsområde

I butikken forhandler de alt fra brugskunst til tøj og cremer alt sammen den helt nye mode. Frida har sit eget ansvarsområde i den eksklusive butik. Området hedder 'Wellness & Bad'. Her sørger hun for, at der er orden og varer på hylderne.

Det er fedt at have ansvar, så man kan vise, hvad man duer til. Jeg skal fylde nye varer og lave udstillinger med dem. Det kan jeg godt lide.

Salgsassistentelev, Frida
Illustration: Sorte citationstegn

Mange fremtidsmuligheder

Som EUX-elev bliver Frida både student og faglært, og undervisningen veksler mellem skole og praktik.

Jeg synes, at det er spændende at tage en EUX-Business. Fagene på skolen giver et godt billede af, hvordan virkeligheden er. Og jeg kan tydeligt se, at jeg kan bruge teorien, vi lærer i virkeligheden, når jeg arbejder i butikken. Derudover er det vigtigt for mig, at jeg både har muligheden for at arbejde eller læse videre, når jeg er færdiguddannet.

Salgsassistentelev, Frida
Illustration: Sorte citationstegn