Gratis gastronomikonkurrence med professionelle dommere

20. oktober 2021

Unge i 8. – 10. klasse kan i november deltage gratis i gastronomikonkurrencen The Young Stars på Learnmark Tech – Hotel og restaurant. Her lærer de både de svære køkkenteknikker, at tilberede råvarer og at betjene avancerede køkkenmaskiner. Alt sammen i en holdkonkurrence med professionelle dommere. 

Klar – parat – rul, steg, kog, anret, servér og smag! 

Learnmark Tech – Hotel og restaurant inviterer i november unge til gastronomikonkurrencen The Young Stars, hvor deltagerne både bliver udfordret på svære køkkenteknikker og avancerede køkkenmaskiner. Samtidig får de grundlæggende viden om råvarer, hvordan de tilbereder og sammensætter dem, og hvordan de kan give de traditionelle retter et nutidigt twist. 

Deltagerne, som skal gå i enten 8., 9. eller 10. klasse i Horsens Kommune og Hedensted Kommune, kan deltage gratis i The Young Stars, som består af fire indledende runder tirsdage i november og en finaledag først i december.  I de fire indledende runder konkurrerer deltagerne parvist. Vinderholdet fra hver runde går videre til finalen. Man kan melde sig individuelt eller parvis til en runde. 

Konkurrencedage med forskellige temaer

Hver indledende konkurrencedag har sit eget tema. Det kan fx være kød i sous vide, den perfekte and til Mortens Aften eller alternativ julemiddag. The Young Stars gennemføres af underviserteamet på Hotel og restaurant med Marianne Simonsen som koordinator af gastronomikonkurrencen.

The Young Stars skal være sjovt og lærerigt - vi skal eksperimentere, konkurrere og lave lækker mad! Vi kører den store maskinpark frem, så deltagerne prøver køkkengrej, som de måske ikke lige prøver derhjemme – og jeg glæder mig helt vildt til konkurrencedagene.1

Marianne Simonsen, underviser på Hotel og restaurant

Til både de indledende runder og finaledagen bliver deltagerne bedømt af professionelle kokke og mad-jonglører, og hver konkurrencedag afsluttes med at spise et let måltid.

PRAKTISK INFO

  • Indledende konkurrencedage: 9., 16., 23. og 30. november 2021 - alle dage kl. 15.00 – 20.00


  • Finaledag: 4. december 2021 kl. 10.00 – 15.00


  • Max antal pr. gang: 20 deltagere


  • Hotel og restaurant, Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Få mere info om The Young Stars

Marianne Hairing Simonsen

Underviser

Learnmark Tech Hotel og Restaurant
M: +45 4212 7394 E: msim@learnmark.dk