17. september 2020
Klar – parat – rul, steg, kog, anret, servér og smag!
Learnmark Tech inviterer i efterårsferien unge i kokkeskole, hvor de både bliver udfordret i fremtidens molekylære gastronomi, får brugbar viden om sundere og sjovere mad, de selv kan lave, og hvor de selv laver pølser og ryger bacon til en lækker barbecue i skolens udekøkken.
Deltagerne, som skal gå i enten 8., 9. eller 10. klasse i Horsens Kommune og Hedensted Kommune, kan deltage gratis i Kok Amok en eller flere dage i efterårsferien.
Grundlæggende viden om råvarer og tilberedning krydret med kreativitet
Tina Edeling-Klausen, der er uddannelsesleder på Hotel og restaurant på Learnmark Tech og ansvarlig for Kok Amok, glæder sig til liv i køkkenet i efterårsferien
Mad skal både mætte, tale til sanserne, gøre os glade og være sundt – de fleste dage. Det vil vi gerne sætte fokus på i efterårsferien, så unge i skolens nærområde får interesse for alt fra hverdagsmad til fremtidens gastronomi. Derudover får deltagerne grundlæggende viden om råvarer, tilberedning og servering, som de kan brillere med derhjemme.
Tina Edeling-Klausen, uddannelsesleder Learnmark Tech-
PROGRAM
- oktober: Lær at lave sushi
- – 14. oktober: Sund fastfood og fede madpakker
- – 16. oktober: Molekylær gastronomi – mad med pincet og tør-is
eller
Barbecue i udekøkkenet – vi laver alt fra bunden
Læs mere om indholdet på learnmark.dk/kokamok
- oktober: Lær at lave sushi
-
TID OG STED
Alle dage fra kl. 8.00 – 14.00.
Adresse: Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens
-
TILMELDING
Tilmelding til uddannelsesleder Tina Edeling-Klausen på E: tied@learnmark eller M: 42 12 72 28.
Tilmeldingsfrist: 25. september 2020