New York er en vild oplevelse på alle måder

20. oktober 2015

HH3´ere har i oktober været på studietur til New York, og det var ifølge Emil og Emilie fra HH3ØC vildt på alle måder. 

Udover must see-serværdighederne var de på universitets- og virksomhedsbesøg, og de serverede mad for fattige hjemløse i Harlem. 

"Vi var også på besøg hos den danskejede iværksættervirksomhed Lemon Squeeze i Broolyn, som hjælper andre danske virksomheder med at komme ind på det amerikanske marked. Det var superspændende at besøge dem og høre deres fortælling om at flytte til USA," fortæller Emilie. 

Manhattan er den største oplevelse

En af dagene besøgte eleverne også Danske Markets, hvor der handles aktier og obligationer for millioner af dollars hver eneste dag. 

"Det er ret vildt, hvor mange penge, der flyver gennem luften på en dag, men det største er nok at gå rundt på Manhattan og opleve de mange forskellige kulturer, der er på så lille et område," siger Emilie. 

Til amerikansk fodboldkamp

For Emil og nogle af hans kammerater var oplevelsen af at overvære en amerikansk fodboldkamp den vildeste oplevelse. 

"Vi var der fire timer før kampstart og kunne faktisk godt have brugt mere tid. Der var en helt speciel stemning, og heldigvis vandt NY Giants," fortæller Emil. 

Eleverne havde otte hele dage i New York, hvor de også havde en del tid på egen hånd, så de for alvor kunne mærke stemningen i byen, der aldrig sover.