HHX-student får rejselegat til Australien

Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 100.000 kr. gik i år til tre studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX. En af dem er Rasmus Sørensen, som skal læse business and management i Australien.

08. marts 2017

Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 100.000 kr. gik i år til tre studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX, som fra sommeren 2017 skal studere i Sydney, Paris og Ho Chi Minh City i Vietnam. En af dem er Rasmus Sørensen, som skal læse business and management i Australien.

Australien har i mange år fascineret Rasmus Engelbrecht Sørensen, og i juli 2017 flytter han til Sydney for at studere erhvervsøkonomi på University of New South Wales i et halvt år. Legatet på 25.000 kr. er med til at dække udgifterne til blandt andet flyrejse, forsikring og bøger. 

”Opholdet i Australien giver mig et godt fundament både fagligt, kulturelt og i forhold til at kunne engelsk på et højt niveau. Jeg er da lidt spændt på, hvordan det skal gå, når jeg er så langt væk fra min familie og de vante omgivelser, men mest af alt glæder jeg mig bare til et fedt ophold,” fortæller Rasmus Engelbrecht Sørensen. 

Den ambitiøse studerende er også spændt på, hvor hurtigt han vænner sig til undervisningsmetoderne i Australien, som er noget anderledes end hans studie på Aarhus Universitet. 

”Jeg er vant til at gå til forelæsninger, og herudover kan jeg selv disponere min studietid. I Australien er der mødepligt, og man skal løbende aflevere opgaver, men det er nok meget godt, når man er ny på studiet,” siger han.

Rasmus modtager Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 25.000 kr., som gives til studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX Rasmus modtager Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 25.000 kr., som gives til studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX