HTX-elever til Comic Con: Fantastiske kostumer og fed stemning

29. maj 2018

Cathrine Brandt Søndergaard og Thor Emil Munk Andersen går i 1.kdmt på Learnmark Gymnasium HTX og har i forbindelse med deres fag Kommunikation/IT været til Comic Con i København for at lave en film. Læs om deres oplevelse af Comic Con og se billeder af de flotte udklædninger.

Cathrine Brandt Søndergaard og Thor Emil Munk Andersen har i faget Kommunikation/IT arbejdet med branding i forbindelse med et eksamensprojekt.

”Vi skulle arbejde med branding i Horsens, men da vi har faget på A-niveau, fik vi lov til at arbejde med branding i Danmark. Da vi skulle vælge vores emne, kom vi til at tænke på Comic Con, som vi syntes kunne være spændende at arbejde med,” fortæller Thor Emil Munk Andersen.

Comic Con er et af nordens største popkultur events, hvor mennesker i alle aldre samles omkring deres interesse for film, spil, tegneserier, animationer og Tv-serier.

”Vi havde læst en del om Comic Con i USA, og vi ville gerne selv prøve at opleve stemningen og se de mange flotte udklædninger. Comic Con kom først til Danmark i 2016, og det bliver kun afholdt hvert andet år,” forklarer Cathrine Brandt Søndergaard.

Cathrine sammen med en Jedi til Comic Con

Imponerende kostumer

De to HTX-elever havde også lavet deres egne kostumer til Comic Con og blev imponeret over de mange flotte udklædninger til eventet.

”Jeg havde klædt mig ud som en Hogwarts-studerende, da jeg gerne ville have en simpel udklædning, og så elsker alle jo Harry Potter,” siger Thor Emil Munk Andersen.

Til Comic Con var der udklædninger i alle afskygninger: jedis, Iron Man, Game of Thrones- og Avengers-karakterer. Mange af de fremmødte havde selv lavet deres kostumer og brugt rigtig meget tid på det.

”Jeg talte med en pige, som havde lavet sit eget kostume af Tandløs fra ’Sådan Træner du din Drage’. Det var virkelig imponerende, og jeg blev inspireret til selv at lave flotte kostumer. Jeg var klædt ud som en jedi fra Star Wars,” fortæller Cathrine Brandt Søndergaard.

En film der fanger stemningen

Udover at se alle de fantastiske udklædninger og at opleve stemningen ved Comic Con, skulle de to HTX-elever også lave en film.

”Vi ville gerne lave en showcase film, som kunne give et indtryk af, hvordan det er at være til Comic Con. Mange af vores venner vil også gerne opleve Comic Con, så vi ville gerne give et indblik i, hvad det vil sige at være der og give dem lyst til selv at udforske det,” forklarer Cathrine Brandt Søndergaard.

Se videoen fra Comic Con og de mange flotte billeder, som eleverne har taget på deres tur til København.

Cathrine og Thor Emils film fra Comic Con 2018 i København

”Det var rigtig fedt, at vi fik lov til at tage af sted. Vi fik lavet en god film, som vi håber kan give flere mennesker lyst til at tage til Comic Con. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er sikker på, at vi tager til Comic Con igen!”

Thor Emil Munk Andersen
Illustration: Sorte citationstegn