HTX-student får legat til studieophold i Vietnam

Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 100.000 kr. gik i år til tre studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX. En af dem er Mikael Jansson, som skal studere i Vietnam.

08. marts 2017

Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 100.000 kr. gik i år til tre studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX, som fra sommeren 2017 skal studere i Sydney, Paris og Ho Chi Minh City i Vietnam. En af dem er Mikael Borre Jansson, som skal læse Vietnam.

Mikael Borre Jansson læser til diplomingeniør på Syddansk Universitet, og han skal bruge sin legatcheck på 25.000 kr., når han i efteråret 2017 tager sit 5. semester på Ho Chi Minh City International University. 

”Min uddannelse i Odense er engelsksproget, og jeg er meget fascineret af kulturer og forskelle på tværs af kulturer. Derfor er det helt oplagt, at jeg læser et semester i udlandet. Mit mål er at få job i en international virksomhed, hvor jeg kan arbejde krydskulturelt med firmaets interne og eksterne samarbejdspartnere,” siger Mikael Borre Jansson. 

Han er student fra HTX, hvor hans interesse for det projektbaserede arbejde, kommunikation og kulturforskelle blev vakt. 

”Meget af det, jeg har lært på HTX, har jeg kunnet bruge på mit ingeniørstudie. Her arbejder vi ligesom på HTX med projekter, hvor vi skal finde muligheder i og løsninger af konkrete problemer. Det motiverer mig, og det er måske også årsagen til, at jeg overvejer at tage min kandidat inden for innovationsledelse,” siger Mikael Borre Jansson.

Mikael modtager Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 25.000 kr., som gives til studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX Mikael modtager Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 25.000 kr., som gives til studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX