Kokke- og dessertskole i efterårsferien

14. august 2018

Unge i 9. klasse i Horsens og omegn kan i efterårsferien deltage i Kok Amok. Det er en kokke- og dessertskole til dem, der kan lide at eksperimentere i køkkenet og prøve nye måder at lave lækker mad på. 

Køkkenet på Learnmark Tech bliver i efterårsferien fyldt med unge, der på vil bruge deres fridage på at blive dygtige kokke og konditorer.

Kok Amok, den nye kokke- og dessertskole på Learnmark Tech, er et tilbud til unge, der går i 9. klasse i Horsens og omegn. De har mulighed for at deltage en enkelt dag eller alle fem dage i efterårsferien.

Fokus på madspild, molekylær gastronomi og lækre desserter

Programmet for kokke- og dessertskolen spænder fra fokus på madspild og recycling af mad, som supermarkederne ikke kan sælge, til kager og desserter, som bagedyst-deltagere vil misunde. Deltagerne lærer også om molekylær gastronomi, hvor de skal lave forsøg med råvarernes naturlige kemiske reaktioner.

 Tina Edeling-Klausen, der er uddannelsesleder på Hotel og restaurant på Learnmark Tech og ansvarlig for Kok Amok, ser frem til, at der bliver liv i køkkenet i efterårsferien.

”Det bliver fem fantastiske dage for de unge, der har lyst til at blive udfordret på deres køkkenfærdigheder og mad-fantasi. Udover grundlæggende viden om råvarerne lærer de også at lave både hverdags- og festmenuer, som de kan brillere med hjemme i familien og for deres kammerater”

Uddannelsesleder, Tina Edeling-Klausen

Kok Amok vol. 2

Efterårsferiens kokke- og dessertskole er en videreudvikling af forårets Kok Amok, hvor omkring 25 unge hver tirsdag mødtes for at blive klogere på tilberedning af råvarer, gastronomi og smukke serveringer.

Prisen for at deltage i efterårsferiens Kok Amok er 75 kr. pr. deltager pr. dag eller 300 kr. for hele ugen. Deltagerbetalingen dækker udgifter til råvarer.

Tilmeldingsfrist 
Tirsdag den 25. september 2018. Der er 22 pladser på holdet. Tilmelding er bindende og sker efter først til mølle-princippet.

Kok Amok er støttet af
Den europæiske socialfond, Erhvervsstyrelsen og Region Midtjylland og er en del af SmartSkills.