Learnmark-elever kæmper for Business-elever i hele landet

31. maj 2018

TIL LYKKE til Amalia Aarby Virenfeldt og Asta Marie Overgaard, der går på EUX-Business på Learnmark Horsens. De er begge nye medlemmer af interesseorganisationen Landssammenslutningen af Handelsskoleelever (LH).

Målet er flere aktive LH-medlemmer

Amalia Aarby Virenfeldt er blevet formand for LH – region Midtjylland, mens Asta er region Midtjyllands repræsentant i den landsdækkende bestyrelse, og de vil begge arbejde for gode vilkår for eleverne på landets handelsskoler.

”Jeg er glad for at være blevet formand for LH i Midtjylland. Det er fedt, og jeg vil blandt andet kæmpe for at få flere aktive medlemmer i LH, så der kommer mange til vores medlemsmøder. Jeg tænker, at uddannelsernes kvalitet er god nok, så vi skal i stedet koncentrere os om bedre fysiske rammer på skolerne,” siger Amalia Aarby Virenfeldt.

Mulighed for indflydelse

For Asta Marie Overgaard er det blandt andet det gode sammenhold og muligheden for indflydelse, der trækker i det frivillige arbejde i LH.

”Jeg kan godt lide at være med, hvor det sker og at være med til at bestemme, hvad der skal ske, og hvad vi skal arbejde henimod. Det bliver spændende at komme i gang med arbejdet og møde de andre bestyrelsesmedlemmer,” siger hun.