Learnmark-fest: Suspekt væltede Parkhallen

19. marts 2016

De tre rappere fra Suspekt væltede Parkhallen, da de fredag over midnat gik på scenen til Learnmark-festen - et stort arrangement, hvor omkring 600 elever på tværs af alle skolens uddannelser festede sammen. 

Som opvarmning havde DJ-kongen Ken K sat gang i festen, som er arrangeret af elevrådsrepræsentanter fra alle skolens uddannelser. 

Mikkel Hannibal og Joachim Dahl Steensbjerre, som er med i skolens Fælleselevråd for henholdsvis EUX-Tech og HHX, har sammen med de øvrige 12 medlemmer af Fælleselevrådet og gymnasiets festudvalg lagt mange timer i at arrangere Learmnark-festen. 

"Det har været superfedt at være med til at stå for en fest med så stor en kunstner, og at så mange fra vores skole havde en fed fest i går - de gav den gas til både DJ Ken og Suspekt," siger Mikkel Hannibal dagen derpå. 

Og Joachim Dahl Steensbjerre tilføjer: 

"Vi har stået for al planlægning selv. Det er fx billetslag, booking af kunstnere og barplan. Det har været ret vildt selv at have ansvaret for så stort et budget og have det store overblik - og når det så samtidig blev en supergod fest, hvor alle hyggede sig, så er det en fed fornemmelse," fortæller han.                                                                                

Det er anden gang Learnmark holder en fælles elevfest. Næste gang eleverne planlægger en fælles fest for alle Learnmark-elever bliver i 2018.