Learnmark Horsens sender alle elever til Hawaii

Alle elever på Learnmark Horsens’ ungdomsuddannelser og i 10. klasse får i uge 10 en festlig hilsen fra skolen, Den skal lede tankerne hen på masser af hygge, sol og varme på Hawaii.

09. marts 2021

Alle elever på Learnmark Horsens’ ungdomsuddannelser og i 10. klasse får i uge 10 en festlig hilsen fra skolen, Den skal lede tankerne hen på masser af hygge, sol og varme på Hawaii.

Mere end 1800 farvestrålende papirsposer lyser op på Learnmark Horsens. De er pakket med hygge og er klar til at blive afhentet af eleverne. 

De mange gaveposer er fyldt med blomsterkranse, sugerør, papirsparaplyer og søde sager til en hyggelig eftermiddag.  Tanken er ifølge Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens, at eleverne har et godt udgangspunkt for at hygge sig sammen, selvom arrangementet skal foregå online. 

”Vores elever har modtaget virtuel undervisning siden 14. december 2020. Vi savner at se vores elever og det liv, som de skaber på skolen. Vi synes, de klarer denne anderledes skolehverdag rigtig godt, og det vil vi gerne anerkende dem for,” understreger Niels Yde. 

Inspiration fra eleverne

Elevrådsrepræsentanterne fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX foreslog skolens ledelse, at indholdet i goodiebaggen skulle have et tema – fx Hawaii, og at indholdet gerne måtte lægge op til en social aktivitet i klassen.  Den idé synes ledelsen så godt om, at de nu sender alle elever på en virtuel rejse til Hawaii. 

”Vi trænger alle til sol, varme og til at hygge os sammen! Jeg håber, at eleverne med denne hilsen mødes virtuelt til en sjov eftermiddag, hvor de i et par timer skifter bekymringer om B117 ud med blomsterkranse og bananpalmer,” siger Niels Yde. 

Eleverne på Learnmark Gymnasium HHX og HTX og på Learnmark Tech sætter sig efter planen i flyveren mod Hawaii fredag den 12. marts efter skoletid. Eleverne på Learnmark Business og Step 10 har en anden afgang.