Learnmark Tech-elever glæder sig til at begynde i skole på mandag!

15. maj 2020

Det er næsten 10 uger siden, at alle elever på Learnmark Tech blev sendt hjem, da skolen midlertidigt lukkede på grund af Corona. Nu er der kun få dage til, at eleverne kan vende tilbage – og de glæder sig.

Værksteder, klasselokaler og gange har været tomme på Learnmark Tech. Det er heldigvis snart slut, for på mandag vender mange af eleverne tilbage. Der er ingen tvivl om, at de glæder sig til at vende tilbage på skolen.

Jeg glæder mig til at komme tilbage undervisningen og menneskerne. Vi har fået mails af læreren med forskellige opgaver og tekniske tegninger, vi skulle løse hjemmefra. Det har selvfølgelig været svært på den måde, fordi at man ikke lige kunne spørge sin lærer om hjælp lige så nemt. Men jeg føler stadig, at jeg har lært en masse. Men man kan jo ikke lære at svejse hjemmefra, så det er nok det jeg glæder mig mest til.

GF2-elev, Emma Friis

Jeg ser helt sikkert frem til mandag. Jeg kan godt lide at gå i skole og ser frem til at se mine kammerater, min dygtige lærer og komme videre med min uddannelse igen. Jeg tror, at man kan spørge de fleste elever, om de glæder sig, og de vil nok svare ja.

GF2-elev, Andreas Neumeister

Den nye skoledag

I de sidste mange uger har eleverne kun set hinanden online, ligesom undervisningen har været virtuel. Det har ikke kun været nemt, men Emma Friis og Andreas Neumeister er enige om, at det under omstændighederne er gået godt. Nu spekulerer de på, hvilken skoledag de får, når de vender tilbage til Learnmark Tech på Vejlevej.

Den virtuelle undervisning er gået meget godt. Vi har lavet en masse opgaver og læsearbejde. Jeg har personligt fået meget ud af det, men det har både haft sine ulemper og fordele at gå hjemme. Det har været nemt at finde arbejdsro – men det er svært at tage sig sammen. Jeg synes selv, at jeg har lærtmeget ud af det. Men der er jo meget, vi har misset, så jeg er spændt på, hvordan vores undervisning kommet til at foregå, og hvordan vi får det hele indhentet.

GF2-elev, Andreas Neumeister

Jeg tror dog ikke, at hverdagen bliver helt normal, men det er trods alt bedre at komme i skole. Der går nok noget tid, før det bliver helt normalt igen. Jeg er ikke god til at sidde stile, så jeg har kedet mig. Jeg har savnet at være sammen med nogle og føle at jeg får mere ud af dagen. Jeg glæder mig til at føle jeg har noget at stå op til igen.

GF2-elev, Emma Friis

Venner, lærere og værksteder savnet

Emma Friis har været hjemme i hele perioden, mens Andreas Neumeister har gået hos sin mester. Begge elever har savnet undervisningen og deres klassekammerater. Men på mandag  bliver de genforenet med venner, værksteder og undervisere.

Jeg glæder mig nok mest til at komme tilbage, hvor man slap. Det sociale har jeg manglet meget. Jeg har været hos min mester, så det bliver godt at komme i skole med nogle på min egen alder igen.

GF2-elev, Andreas Neumeister

Det, jeg glæder mig mest til, er nok at komme i gang med at svejse og så at se vennerne. Jeg har holdt mig hjemme, så jeg har slet ikke set nogle fra klassen.

GF2-elev, Emma Friis