Legatmodtager sender rejsebrev fra Vancouver

22. januar 2019

Emilie Emmerick Jensen modtog i 2018 Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 50.000 kr. til en del af sit studie i Hong Kong og Vancouver, Canada.

Hun er nu i Vancouver, hvor hun først i januar 2019 begyndte på sit semester på University of British Columbia (UBC). Hun har skrevet et rejsebrev hjem om sine første oplevelser i Canada.

Emilie Emmerik Jensen studerer i øjeblikket i Vancouver.

Undervisning

Campus er noget større end i København, hvor jeg læser, og business-fakultetet er blot en lille prik i det store billede. Det er spændende at opleve kulturen omkring universitet, som dyrkes i noget højere grad end derhjemme. Akademisk er det også en noget anden oplevelse, idet mange flere opgaver her skal laves i hånden uden hjælpemidler. 

Jeg har i øjeblikket 5 fag

  • Statistics
  • Data Visualization
  • Business Technology and Information Systems
  • Quantitative Policy Analysis
  • Organizational Behaviour.

Jeg glæder mig til at lære mere om hvert fag, som allerede nu virker rigtig relevante for det arbejdsmarked, som venter derude.  

Fritid

Ud over en hel del studietid forude, ser jeg også frem til at opleve min første ishockeykamp og forhåbentlig også en tur til en af skibakkerne oppe på bjergene heromkring. Derudover bliver det et kommende projekt at lære at elske regnen, da her regner det meste af tiden, som følge af at byen er beliggende i en temperet regnskov. Det virker som om, at indbyggerne allerede har lært det, og den smukke natur har jo også brug for vandet til at trives.  

Bedste hilsener

Emilie Jensen, legatmodtager 2018