Maria er kontorelev hos landinspektørfirmaet Bonefeld og Bystrup

21. februar 2018

Maria Sørensen er tidligere elev på Learnmark Business, hvor hun i 2015 startede på EUX-Business. Sommeren 2017 dimitterede Maria, og hun er nu kontorelev ved landinspektørfirmaet Bonefeld og Bystrup. Læs mere om Maria, og hvorfor hun valgte at gå på Learnmark Business.

Hvorfor valgte du Learnmark Business?

Da jeg skulle vælge ungdomsuddannelse, var jeg ret sikker på, at jeg ikke havde lyst til at starte på gymnasiet. Jeg syntes derfor, at det var fedt med en uddannelse, hvor man både bliver student og faglært. Jeg fik rigtig meget erfaring, både gymnasiale fag og erhvervsfag.

På Learnmark Business havde vi virkelig gode lærere og et fedt fællesskab. Selvom jeg er færdig med min uddannelse på Learnmark Business holder jeg stadig kontakt med mine tidligere klassekammerater. Det er fedt, at vi stadig snakker med hinanden, og at vi kan snakke sammen om vores praktikophold.

Hvad laver du nu?

Efter min tid på Learnmark Business er jeg startet på min elevplads, som kontorelev hos Bonefeld og Bystrup i Horsens. Jeg har arbejdet hos dem i cirka 6 måneder nu og er rigtig glad for at være her. Min arbejdsopgaver går primært ud på at oprette sager, betjener kunder over telefonen og skrive fakturer.

Det er er noget helt andet at være i praktik end at gå i skole. Jeg har længere arbejdstider og samarbejder med mange forskellige mennesker. Hvis jeg er usikker på en opgave, kan jeg trække på mine kollegaers erfaring. Det er fedt at lære en masse, og at jeg kan få hjælp, når jeg har brug for det.

Hvor ser du dig selv i fremtiden?

Når jeg er færdig som kontorelev, vil jeg gerne ud at rejse i et par måneder, måske backpacke. Derefter kunne jeg godt tænke mig at arbejde på kontor i nogle år. Jeg overvejer at læse erhvervsøkonomi, men jeg er ikke helt sikker endnu.

 

Gode råd til Learnmark Business-elever
  • Følg med!

    Det er vigtigt at følge med i undervisningen – når man er færdig med grundforløbet, er det noget helt andet at starte på studieåret, da man får fag på gymnasieniveau. 

  • Hold kontakten

    Jeg er også rigtig glad for, at jeg stadig snakker med mine klassekammerater, så jeg synes, man skal prøve at holde kontakten. Man kan hjælpe og støtte hinanden efter uddannelsen, fx når man er startet i praktik.

  • Start som elev

    Jeg anbefaler helt klart, at man får en elevplads. Man kan selv vælge, om man vil i praktik i 2 år eller læse videre, men jeg kan kun anbefale at man tager en elevplads først. Så kan man altid læse videre senere.