Ny sekretariatschef på Learnmark Horsens er klar til mixdouble fra 1. maj

29. april 2021

Fra den 1. maj står der Maria Nielsen på navneskiltet til sekretariatschefens kontor på Learnmark Horsens – en ny medspiller for skolens ledelse, medarbejdere, bestyrelse og eksterne samarbejdspartnere. 

For to år siden skiftede Maria Nielsen løb ud med et stort ønske om at lære at spille tennis. Hun udfordrede sig selv ved at skifte til en sportsgren, hvor hun var absolut nybegynder. Dette skifte er et godt billede på hendes arbejdsliv.

Jeg kan godt lide at kaste mig ud i noget nyt, og det gør jeg nu igen med mit job som sekretariatschef på Learnmark Horsens. Jeg har i mine tidligere job beskæftiget mig med kommunikation inden for meget forskellige brancher. Nu har jeg søgt tilbage til skoleverdenen, og udfordrer i stedet mig selv med nye og bredere ansvarsområder.

Maria Nielsen, sekretariatschef på Learnmark Horsens
Maria Nielsen står foran Learnmark Horsens' bygninger på Stadionsvej.

Mixdouble frem for single

Maria Nielsen får som sekretariatschef mange samarbejdspartnere både internt og eksternt på skolen, og hun ser frem til arbejdsopgaver, der lægger mere op til mixdouble end single.

Jeg har altid været glad for at arbejde i en organisation fyldt med læring og ildsjæle, der gerne vil lære fra sig og selv lære – og det glæder jeg mig til at komme tilbage til. Jeg glæder mig også til at arbejde i en stor organisation, hvor jeg har mange forskellige samarbejdsflader både internt og eksternt.

Maria Nielsen, sekretariatschef på Learnmark Horsens
Illustration: Sorte citationstegn

Samarbejde på tværs

Den nye sekretariatschefs ansvarsområder kræver, at hun kan holde mange bolde i luften på én gang, at hun er en teamplayer og bruger serveretten, når hun skal være 

  • koordinator for tværgående studievejledning med kontakt til fx grundskoler og UU-vejledere i Horsens Kommune og Hedensted Kommune
  • leder af Studenten – administration af undervisningsbøger og biblioteket på Learnmark Gymnasium HHX og HTX
  • GDPR-bistand på Learnmark-niveau
  • direktionsassistent – herunder bestyrelsesbetjening. 

I sine tidligere jobs har Maria Nielsen været vant til at arbejde med større projekter på tværs af organisationen, og disse kompetencer kommer hun også til at bringe i spil på Learnmark Horsens.

Jeg er vant til at kigge på det hele lidt ovenfra og på tværs, så de projekter, organisationen arbejder med, kommer til at hænge sammen og give mening både i den enkelte afdeling og organisationen som helhed.

Maria Nielsen, sekretariatschef på Learnmark Horsens
Illustration: Pile - peger mod højre

På Erhvervsakademi Aarhus arbejdede Maria Nielsen med formidling af uddannelse og studievejledning, og den erfaring kan hun trække på, når hun i sit nye job blandt andet skal arbejde med den tværgående studievejledning på Learnmark Horsens. 

Maria Nielsen er uddannet markedsøkonom, har afsluttet HD i afsætning og taget en master i international virksomhedskommunikation. I 1997 tog hun merkonomfaget virksomhedsøkonomi på daværende Horsens Handelsskole, så hun kender også klasselokalerne påStadionsvej fra elevperspektiv – selv om det er mange år siden. 

Privat

Maria Nielsen er 44 år, bor i Hedensted sammen med sin mand Ole og deres fire børn mellem 4 og 17 år.

Maria Nielsen

Sekretariatschef

Administration - Stadionsvej 2
M: 4212 7204 E: maria@learnmark.dk