12. marts 2017
Lær at lave en madplan, der holder, få styr på fermentering eller få inspiration til alt lige fra nemme madpakker til fest-buffeten. Fra marts 2017 kan alle med interesse for gode råvarer og sund kost få inspiration til både hverdags- og gæstemad på Learnmark Horsens.
Her tilbyder det stærke team af undervisere på Hotel og restaurant hver torsdag kurser målrettet den bevidste forbruger, den trendy unge og familien.
Tips og tricks til nem, sund mad
Alle kurserne afholdes i UMAMI Madværksted, som ifølge uddannelsesleder Tina Edeling-Klausen kan bidrage til, at flere får øjnene op for, hvor nemt det er at lave sund og velsmagende mad.
”God mad let at lave skal ikke kun være en kogebog, man hiver ned fra hylden en gang om måneden. Små fif kan gøre den besværlige hverdagsmad både god, sund og let at lave. Og netop de tips og tricks kan man få ved at deltage i vores madkurser,” siger Tina Edeling-Klausen.
Hun fremhæver kurserne God mad på budget, Nemme madpakker og Dinner for one, som man kan melde sig til, hvis man mangler inspiration til den både sundere og nemmere hverdagsmad.
Få styr på det spritnye
Nogle af kurserne i UMAMI Madværksted sætter fokus på de nye råvarer og tilberedningsmetoder, som er oppe tiden. Det kan fx være fermentering, bagning med gamle kornsorter eller grøntsager på nye måder.
”Det kan være svært at holde sig opdateret på alt det nye inden for madlavning – også alle de gamle metoder, som bliver mere og mere moderne. Derfor tilbyder vi særlige kurser, hvor man på 3½ time får et godt kendskab til metoderne og råvarerne, så man kan tage direkte hjem og afprøve dem i eget køkken,” fortæller uddannelseslederen.
Mad til særlige målgrupper
Det kan være vanskeligt at få tilstrækkelig med næring og energi, hvis man har manglende appetit eller vanskeligt ved at spise. Den udfordring kan kurset Beriget mad være med til at løse.
”Det er ofte få justeringer, der skal til i den daglige kost, for at man får mest mulig energi, smag og næring ud af dagens måltider. Det kan man blandt andet få mere viden om på kurset Beriget Mad. Vi har også et kursus målrettet forældre til spædbørn, som gerne vil have mere styr på babymad og grød – og det kan lige så godt være far som mor, der tager på kurset,” tilføjer Tina Edeling-Klausen.
Alle er velkomne
Alle uanset erfaring udi kogekunsten kan deltage i kurserne, og man kan deltage som enkeltperson, forælder/barn eller som gruppe.
”Kurserne er oplagte til en hyggeeftermiddag for forældre og børn, mødregrupper eller en flok mænd, der vil imponere med en avanceret sauce eller fest-buffet. Man kan også tilmelde sig som enkeltperson, og vi garanterer for både hyggelige, inspirerende og udfordrende timer i køkkenet, mens vi laver mad, og efterfølgende i restauranten, hvor vi nyder det, vi har lavet,” understreger Tina Edeling-Klausen.
Kontakt for mere information
Tina Edeling-Klausen, uddannelsesleder Hotel og Restaurant på Learnmark Horsens, M: 42 12 72 28 eller E: tied@learnmark.dk
-
Se alle kurser
Den unge trendy
Familien
Den bevidste forbruger -
Adresse
Learnmark Horsens
Vejlevej 150
8700 Horsens -
Tidspunkt
Hver torsdag kl. 15.30 - 19.00
- nye kurser hver uge -
Pris
Se prisen på de enkelte kurser - prisen er inkl. råvarer
-
Tilmelding
Find link til kurserne - tilmeld via Billetto
Umami er en af de fem grundsmage, som sammen med sød, salt, bitter og sur er en større eller mindre del af oplevelsen, når vi spiser.
Kontakt for flere informationer
Tina Edeling-Klausen
Uddannelsesleder
Learnmark Tech Hotel og Restaurant
M: +45 4212 7228
E: tied@learnmark.dk