Postkort fra Seattle: HHX-elever på studieophold

26. februar 2018

HH2is er på 4-ugers studieophold i Seattle, hvor de får mulighed for at opleve den amerikanske kultur og udvikle deres engelskfærdigheder. HHX-eleverne går på Green River College, som ligger syd for Seattle. 

HHX-eleverne har været i Seattle siden begyndelsen af februar og de har allerede oplevet en masse! På alle studierejser er der fokus på fagligt indhold, men der er også tid til sociale arrangementer, som styrker fællesskabet blandt eleverne.

HH2is har været på sight seeing i Seattle, hvor de har besøgt The Museum of Pop Culture og Pike Place Market, som bød på mange fristelser. Eleverne har også nydt udsigten til Seattle Space Needle, som er et 184 meter højt kendetegn for Seattle. Der er også blevet fundet tid til hygge på Hard Rock Cafe, hvor klassekammeraterne nød hinandens selskab, lækker mad og god musik.

Eleverne har også været på en kort tur til Canada, hvor de fik en rundtur på British Colombia Parliament og var på besøg hos British Colombia Museum. Eleverne fik sig også en farverig og kold oplevelse da de var en tur i Chihuly Garden and Class i Seattle.

Udover alle de fede kulturelle oplevelser har eleverne også deltaget i undervisningen på Green River College. Udover undervisning i engelsk har eleverne også deltaget i undervisning i Business Studies, Economics, Marketing og Modern American History. 

Se de fede billeder fra Seattle herunder! Billederne er taget af Isabella Madsen fra HH3is, som er med på HH2is' studierejse.