Sofia fra Learnmark Business vinder landsdækkende finale

02. maj 2019

TILLYKKE til Sofia W. Manegway, som går på grundforløb 2 på EUD-Business! Hun har vundet en landsdækkende kampagnekonkurrence.

I konkurrencen skulle elever fra de merkantile erhvervsuddannelser komme med forslag til en ny oplysningskampagne for foreningen ”En af os”, som arbejder for at bryde tabu om psykisk sygdom. 

Sofia W. Manegway har været i konkurrence med elever fra 45 skoler i Danmark, hvoraf 15 hold kvalificerede sig til finalen. 

Førstepræmien er en biograftur, hvor vinderen kan invitere hele klassen med. Derudover fik Sofia W. Manegway efter sin fremlæggelse overrakt en gavekurv til en værdi af 1000 kr.   

Sofia fra Learnmark Business vinder konkurrence Sofia fremlægger for dommerne. Foran hende står hendes præmie - en gavekurv til en værdi a 1000 kr.

Oplysning på Snapchat og i gågader

I mandags fremlagde Sofia W. Manegway sin opgave for to repræsentanter fra skolepartner.dk, som står bag konkurrencen, en repræsentant fra ”En af os” og sine klassekammerater. Det gjorde hun så godt, at hun vandt det hele.

Jeg kender til organisationen, og det var derfor let for mig at argumentere for, hvad jeg synes, foreningen skal sætte fokus på i deres kommende kampagner. Jeg foreslog blandt andet, at foreningen kunne lave kampagner, hvor interesserede på Snapchat kan følge en person med psykisk sygdom på en helt almindelig hverdag, og at de gennem kampagner i gågader kan skabe kendskab til organisationen.

Sofia W. Manegway, elev på EUD-Business

Ros fra dommerne

En gennemarbejdet rapport med kampagneforslag sikrede Sofia W. Manegway en plads i finalen, og hendes fremlæggelse af kampagneidéer overbeviste dommerpanelet om, at hun er den rette vinder. 

Efter finalefremlæggelsen sagde Anja Kare Vedelsby, projektkoordinator i ”En af os”, til Sofia W. Manegway.

Du taler med passion, har lavet en virkelig flot præsentation og er dygtig til at fremlægge. Du har mange gode og konkrete idéer til kampagne og oplysning.

Anja Kare Vedelsby, projektkoordinator i ”En af os”

Bernhard Buchmann fra skolepartner.dk tilføjede:

Det var en fremragende præsentation, du har en god idé med Snapchat, og det er genialt med et slogan fra Pink-sangen You’re fucking perfect.

Bernhard Buchmann fra skolepartner.dk