Step 10 studietur var en stor succes

19. marts 2020

Step 10-elever var i uge 9 på studietur til London, hvor de oplevede alt fra museer til fodboldkampe. Eleverne fik styrket deres engelskkunstskaber, blev klogere på den engelske kultur og er ikke i tvivl om, at studieturen har rystet dem bedre sammen.

Sammen med en masse andre Step 10-elever rejste Marie Kirkmand og Patrick Hjort Lundvig over Nordsøen til London. I fem dage boede de på Hostlet Elefant and Castle og vandrede metropolens gader tynde for at opleve en masse seværdigheder.

- Det var første gang, jeg var i London, så jeg havde glædet mig til at komme afsted. Jeg kan godt lide at rejse og se andre kulturer, fordi det giver større viden om verden. Det er dejligt at se, hvor forskellige vi er. Hvis alle var ens, var det en rimelig kedelig verden, vi levede i. Og så var det jo en tur for livet med alle mine venner.

Step 10-elev, Patrick Hjort Lundvig

- Jeg har været på studietur før, så jeg tænkte, at det ville blive hyggeligt. Det var en rigtig fed tur, og det var mange fede ting, vi fik at se. Vi hyggede i bussen og fik det bedste ud af det, selvom turen var lang. Vi fik set rigtig mange seværdigheder i løbet af ugen.

Step 10-elev, Marie Kirkmand

Bland selv-oplevelser

På studieturen skulle eleverne i mindre grupper løse opgaver rundt omkring i storbyen, som blandt andet at tage et billede af London Eye. Eleverne prøvede på den måde både metroen og lærte at finde vej fra den ene ende af hovedstaden til den anden. Derudover kunne de vælge mellem nogle forskellige muligheder, hvilke seværdigheder de ville opleve.

- Der var lidt for enhver smag, så det var lidt svært af vælge, fordi det hele var fedt. Det var også spændende at bevæge sig rundt alene. Vi skulle ud til Saint Paul’s Cathedral – det havde vi ikke selv kommet på, men det var faktisk ret fedt, men det bedste var nok London Dungeons.

Step 10-elev, Marie Kirkmand

Det var meget spændende, der var mange sjove ting, som skolen havde fundet på, at vi skulle lave. Jeg så fx en fodboldkamp - Millwall mod Birmingham, London Dungeons og Imperial War Museum. Det var rigtig fedt.

Step 10-elev, Patrick Hjort Lundvig

Sammenhold, sprog og kultur

Både Patrick Hjort Lundvig og Marie Kirkmand er enige om, at det var fem fede dage i det fremmede land. Step 10-eleverne lærte meget om kultur, samfund og fik talt engelsk i stor stil. Der var også tid til at gå på opdagelse på egen hånd og på hostlets sovesale, blev der stiftet nye venskaber.

Jeg vil virkelig anbefale det – alle burde tage afsted. Jeg synes, man kom meget tættere på de andre og lærte nye mennesker at kende. Man blev rystet lidt tættere sammen. Vi har haft meget at snakke om, siden vi er kommet hjem. Jeg er blevet mange erfaringer rigere, det er fedt.

Step 10-elev, Marie Kirkmand

Jeg elsker at være ude at rejse og komme ud at se andre kulturer, fordi det giver større viden om verden. Jeg vil helt bestemt anbefale studieturen til andre, det er en fed mulighed!

Step 10-elev, Patrick Hjort Lundvig