Straks-udbytte af IT-kursus

17. maj 2017

Kursus i IT og produktionsstyring bidrager til en mere effektiv produktion og bedre bundlinje 

Johnny Brønd tilmeldte sig kurset IT og produktionsstyring på Learnmark Efteruddannelse for bedre at kunne effektivisere produktionen i Door System A/S, hvor han er produktionschef. Og han fik, hvad han kom efter. 

”Jeg ville gerne have nogle værktøjer til at få større viden om produktionen, så jeg kan forbedre den – både i forhold til tid og arbejdsgange. Efter de to første undervisningsdage kunne jeg gå direkte ud i produktionen og bruge det, jeg havde lært. Det ser jeg som en klar fordel,” siger Johnny Brønd. 

Kursus kan ses på bundlinjen

Kurset varer fem dage fordelt over tre uger, så der er tid til at arbejde med værktøjerne mellem undervisningsdagene. 

”Mit fokus har især været at formindske antallet af tilbageløb, og målet er på sigt, at det skal kunne ses på bundlinjen.” 

Kursets målgruppe

Door System A/S, som producerer døre og porte til industrien, har omkring 40 fuldtidsansatte, men både mindre og større virksomheder kan ifølge produktionschefen have stort udbytte af kurset. 

”Kender man til virksomhedens arbejdsprocesser, får man det største udbytte af kurset. Det kunne fx være planlæggere eller ledere, men sælgere kan med fordel også deltage i kurset.”

Ud over den faglige undervisning var der på kurset god tid til, at kursisterne kunne dele erfaringer på tværs af brancher.

Jeg fik flere værktøjer, end jeg havde forventet. Det er værktøjer, som jeg kan bruge i praksis og ikke kun teoretisk. Det er godt, at der er tid mellem undervisningsdagene, så jeg kunne reflektere over og bruge det, jeg lærte på kurset, hjemme i virksomheden.

Kursist maj 2017