TIL LYKKE med svendeprøven til 10 lageroperatører

15. marts 2017

TIL LYKKE med svendeprøven til 10 lageroperatører! De blev i dag fejret til svendeprøveafslutning af både familie, mestre og ansatte på Learnmark Horsens. 

Sammen med svendeprøvebeviset fik lageroperatørerne en Hoptimist i gave, og underviser Anita Holm sagde blandt andet i sin tale: 

”Husk, selvom I nu er udlærte, så står jeres uddannelse ikke stille. I skal blive ved med at tage nye udfordringer og bygge videre på jeres uddannelse. I er dansk design, som jeres gaver. Hvis I hele tiden holder jer ajour med, hvad arbejdsgiverne vil have, vil I være som de Hoptimister, I nu har fået. De kan heller ikke holdes nede. Det vil I heller ikke blive, hvis I er agile og tilpasser jer arbejdsmarkedet.” 

Mange muligheder med et svendebrev

Uddannelsesleder Jacob Bismuth holdt også en tale til de snart nyuddannede lageroperatører. Her ridsede han blandt andet alle de muligheder op, som unge og voksne med en erhvervsuddannelse har: 

”I kan læse videre til fx logistikøkonom eller finansiel controller, I har også mulighed for at rejse ud i verden og bruge jeres færdigheder der, eller I kan få et godt job i Danmark. Der er så mange muligheder for et spændende arbejdsliv lige foran jer, og jeg vil ønske jer al mulig held og lykke på jeres videre færd.”