TILLYKKE til 8 anlægs- og bygningsstruktører

05. oktober 2018

TILLYKKE til to bygningsstruktører og seks anlægsstruktører har bestået deres svendeprøve! 

De blev fejret til en hyggelig svendeprøveafslutning i struktørhallen, hvor familie, mestre og undervisere fejrede de nyudlærte struktører. 

I velkomsttalen understregede uddannelsesleder Henrik Lynggaard Christiansen, at de nyuddannede svende er eftertragtet arbejdskraft, og at de har god grund til at være stolte af deres uddannelse. 

”Husk nu at fortælle venner og bekendte om jeres gode job, den friske luft og den gode løn, så er I med til at tale godt om håndværksuddannelserne, så vi kan tiltrække flere nye lærlinge til faget.”

Imponerede skuemestrene

Underviser Per Kær Kvist sagde blandt andet i sin tale til bygningsstruktørerne: 

”Nu er betonbranchen blevet beriget med to nye gode svende! I har lavet et fantastisk flot teoretisk arbejde, og jeres skuemestre udtrykte stor anerkendelse over jeres arbejde, og når man kan sætte ingeniører, faglærer og konstruktører på overarbejde, så skal man være stolt! 

I har brugt al den tid, I havde til rådighed, og da betonkanonen trillede ind i hallen, blev de sidste detaljer på opgaven ordnet. Og hårdt arbejde lønner sig -  også her imponerede I skuemestrene! Når man kigger på opgaverne, vidner det om stor akkuratesse, præcision og ikke mindst faglighed. 

Men husk, at I ikke er verdensmestre, fordi I har fået et svendebrev i hånden. Lyt til gode råd fra erfarne svende og drag jeres egne faglige erfaringer.”