TILLYKKE til Isabella - årets første HHX-student!

Hendes sidste eksamen var en tværfaglig eksamen i Det internationale område (DIO), hvor hun i fagene samtidshistorie og engelsk havde arbejdet med emnet immigration fra Mexico til USA.

04. juni 2019

Isabella Bønnelycke Helding Madsen er årets første student på Learnmark Gymnasium HHX. 

Hendes sidste eksamen var en tværfaglig eksamen i Det internationale område (DIO), hvor hun i fagene samtidshistorie og engelsk havde arbejdet med emnet immigration fra Mexico til USA. Her undersøgte hun, hvorvidt den amerikanske drøm er forenelig med Trumps immigrationspolitik, og om den er et tegn på en voksende anti-globaliseringstendens. 

Efter sommerferien tager Isabella et sabbatår, hvor hun vil arbejde og rejse ud i verden, før hun fortsætter på en videregående uddannelse. Hun er særligt glad for sprog, kultur, handel og kommunikation, men har endnu ikke bestemt sig til, hvilken uddannelse hun søger ind på.  

TILLYKKE til Isabella - årets første HHX-student på Learnmark Gymnasium TILLYKKE til Isabella - årets første HHX-student!

Dimission for 284 studenter

Fredag den 28. juni 2019 kl. 13.00 – 16.00 inviterer Learnmark Gymnasium HHX og HTX til årets dimission i Forum Horsens. Her får 284 studenter (202 HHX-studenter og 82 HTX-studenter) overrakt deres eksamensbevis, og de bliver fejret af omkring 1000 familiemedlemmer, venner og undervisere.