Velkommen til to nye virksomheder i StartUp

18. januar 2019

Learnmark Gymnasium HHX og HTX har en ambition om at præmiere de elever, der ikke bare lader det blive ved snakken. Elever, som rent faktisk tager springet og prøver sig selv af som iværksættere – vel at mærke, mens de stadig går på skolen. 

I går betød det, at Studenten fik to nye ”beboere” i skikkelse af to nye tæpper – det konkrete bevis på, at to elever fra gymnasiet er gået hele vejen og har haft og/eller er i fuld gang med at have en fuldgyldig forretning kørende i Learnmark StartUp. 

Isbiksen solgte is i sommervarmen

Casper Kanta Doktor fra 3.md på HHX har med enestående initiativrigdom brugt sommeren sammen med en makker som ismand på Langeliniestranden med virksomheden Isbiksen Horsens - for hvad er en nyanlagt strand og fantastisk sommer uden is? 

Som sagt så gjort og fra at være badegæster på stranden blev det til et iværksætter-eventyr, hvor fandenivoldskhed og det at prøve sig selv af i forhold til leverandører og kunder blev en del af dagligdagen. Det er derfor med stor fornøjelse, at Learnmark StartUp byder velkommen til Casper. 

Metervarer-Shoppen

Silje Lund Olesen fra 2.in1 på HHX har med Metervarer-Shoppen.dk brugt sit nære netværk til at sætte sin helt egen kurs som iværksætter. For en ting er, at der i familien er en systue, men hvorfor ikke udnytte, at der er rester til overs? 

Tidligere ville resterne blive smidt ud, nu bliver de til gengæld brugt som varer i webshoppen, hvor det er muligt at finde lige det pudebetræk, som ingen andre har. 

Silje Lund Olesen har utrætteligt arbejdet sig op fra ingenting til i dag at have webshoppen kørende. Det er derfor med stor fornøjelse, at Learnmark StartUp byder velkommen til Silje.