Victor fra HHX modtager legat til studie i Paris

Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 100.000 kr. gik i år til tre studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX. En af dem er Victor Backer Gonzalez Salido, som skal studere i Paris.

08. marts 2017

Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 100.000 kr. gik i år til tre studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX, som fra sommeren 2017 skal studere i Sydney, Paris og Ho Chi Minh City i Vietnam. En af dem er Victor Backer Gonzalez Salido, som skal studere i Paris.

For Victor Backer Gonzalez Salido er legatet på 50.000 kr. et tilskud til to års studieophold på Institut d’études politiques de Paris, hvor han skal tage sin kandidatuddannelse i europæiske studier. 

”Jeg søgte blandt andet dette universitet i Paris, fordi det er kåret til verdens fjerde bedste inden for mit studie, og fordi jeg kan få en masse praktiske erfaringer inden for faget. Alle de store franske politikere, som i øjeblikket kæmper om magten i Frankrig, har gået på samme universitet.,” fortæller Victor Backer Gonzalez Salido. 

Han har siden sin studentereksamen fra Learnmark Gymnasium HHX i 2012 gået målrettet efter sin drøm, som er at arbejde inden for diplomatiet. Det kunne fx være som ambassadør, i UNESCO eller FN. 

”De fag, jeg har valgt på universitetet og mit tidligere studieophold i USA, er bevidst valgt, så jeg står endnu stærkere, når jeg er færdiguddannet. Som diplomat er det også vigtigt at kunne mange sprog, og jeg har derfor bevidst valgt Paris, fordi jeg endnu ikke kan begå mig på fransk, og det vil jeg gerne kunne,” understreger den målrettede legatmodtager.

 

Victor modtager Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 50.000 kr., som gives til studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX Victor modtager Grethe og Henning Skov Jensens rejselegat på 50.000 kr., som gives til studenter fra Learnmark Gymnasium HHX og HTX