Vindere af caseprojekt på Learnmark Business blev overrasket med gave

11. maj 2020

I den sidste uge har EUX-elever arbejdet hårdt med en case-opgave om Bestseller. Opgaven er forløberen til EOP, og problemformuleringen lød: ”Hvordan kan Bestseller fremme cirkulær økonomi”.

I grupper på 4-5 personer har de skrevet opgaver om emnet. EUX-eleverne var så heldige at få sparring inden deres pitch med Jan Friis fra Grizzly Coat og Anne Poulsen fra TrÆls.

Torsdag d. 7. maj skulle EUX-eleverne så pitche deres ideer for et dommerpanel bestående af Sine Bjerre Martinussen fra Insero Eudcation Preben Kirkeby fra Business Horsens samt tre undervisere fra Learnmark Busines.

Først havde hver af de i alt 15 grupper 1 minut til at levere en elevatortale for dommerpanelet. Herefter blev de tre bedste grupper udvalgt til finalepitchen, hvor hver gruppe havde fire minutter til at overbevise dommerne om at deres ide, var den bedste.

Hvad eleverne ikke vidste var, at vindergruppen blev overrasket med en gavekurv, som blev leveret til døren. Det var svært for dommerne at vælge mellem de mange seriøse og flotte præsentationer, men vinderne blev gruppe k5! 

Rigtig flot arbejde!

I videoen kan du se, hvordan den virtuelle pitch foregik og se Line fra vindergruppen få overrakt sin præmie.