Virksomheder slipper for papir-bøvl

19. juni 2018

Totalløsning er et nyt og gratis tilbud, som gør det lettere for virksomheder at efteruddanne deres medarbejdere. Med en Totalløsning står Learnmark Efteruddannelse for alt det administrative arbejde i forbindelse med kurser og holder samtidig øje med, hvornår lovpligtige certifikater trænger til fornyelse. 

Virksomhedsledere kan fremover koncentrere sig om at drive forretningen, så klarer Learnmark Efteruddannelse alt det praktiske i forbindelse med opkvalificering, certificering, planlægning og efteruddannelse af medarbejderne. Totalløsning er et nyt og gratis tilbud til virksomheder, der ønsker hjælp til alt det administrative arbejde, der er i forbindelse med efteruddannelse. Samtidig sikrer Totalløsningen, at medarbejderne får den nødvendige efteruddannelse, så de kan bestride nuværende og nye arbejdsopgaver. 

Peter Hjortdal Andersen, uddannelsesleder på Learnmark Efteruddannelse, er glad for, at det fremover bliver lettere for virksomhederne at sende deres medarbejdere på kursus. 

”Det kan være en jungle at finde ud af de forskellige tilskudsmuligheder, når man tilmelder sine medarbejdere til efteruddannelse. Det tager vi os af, hvis man bliver en del af Totalløsning. Samtidig sørger vi for at indkalde medarbejderne i god tid, når deres lovpligtige certifikater er ved at udløbe. På den måde kan man i virksomhederne koncentrere sig om driften, så sikrer vi medarbejdernes fortsatte kompetenceudvikling,” siger Peter Hjortdal Andersen. 

Senest har Arthur Andersen Transport i Horsens tilmeldt sig Totalløsningen hos Learnmark Efteruddannelse. 

Totalløsning for både lokale og landsdækkende virksomheder

Alle kan uanset virksomhedens størrelse lave en aftale om Totalløsning med Learnmark Efteruddannelse. Er man en virksomhed med medarbejdere i hele landet, er der også taget højde for det i Totalløsningen. 

”Skulle en medarbejder i en virksomhed ønske at efteruddanne sig på en anden skole, som ligger i hans eller hendes nærområde, sørger vi for tilmelding på skolen og yder i øvrigt samme service – alt sammen uden beregning,” understreger Peter Hjortdal Andersen. 

Aftalen om Totalløsning indebærer også et halvårligt besøg af en uddannelseskonsulent fra Learnmark Efteruddannelse. Formålet er en gennemgang af medarbejdernes ressourcer og uddannelsesbehov og hjælp til strategisk planlægning af efteruddannelse i virksomheden. 

Totalløsningen er en gratis service, der indebærer

  • styring af den enkelte medarbejders lovpligtige uddannelsesbehov og automatisk kursusindkaldelse med datoforslag, når medarbejderen skal have fornyet sine certifikater
  • tilmelding til aftalte kurser
  • administration af VEU- og kørselsrefusion og kompetencefondsmidler efter gældende regler
  • halvårligt besøg af en uddannelseskonsulent med henblik på strategisk planlægning af efteruddannelse af medarbejderne.

Kontakt for mere info om Totalløsningen

Peter Hjortdal Andersen

Uddannelsesleder

Learnmark Efteruddannelse
M: +45 4212 7306 E: pha@learnmark.dk