Velkommen til UMAMI Madværksted

Alle kurser afholdes på Hotel og restaurant, Learnmark Horsens, Vejlevej 150, 8700 Horsens kl. 16.30 - 20.00.

Vi serverer en sandwich, vand, kaffe og te i løbet af kurset.

OBS: Tilmeld dig tre kurser, og tag en ven med gratis til et af kurserne.

Kurserne gennemføres med mindst 15 deltagere og max 22 deltagere.

 

BABYMAD OG -GRØD

29. august 2017

Det er nemt med babymad på glas, men det kan være dyrt, og nogle gange er smagskombinationerne måske ikke lige i øjet?

Vi hakker, moser, koger og afprøver babymad, som indeholder alt det gode – og smager så godt, at du selv får lyst til at smage.

Kom til UMAMI Madværksted og kast dig ud i en verden af velsmagende måltider, som er lige til at spise - også uden tænder.

Tag med hjem

Smagsprøver på babymad og -grød.

Pris

Voksne: 300 kr.
Børn u/15 år: 150 kr.

Praktisk

Medbring små glas med låg, sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har).

God mad på budget eller SU

26. september 2017

Det behøver ikke at være dyrt at spise lækker mad. På kurset lærer du at bruge sæsonens råvarer, at bruge de billigere udskæringer og at anvende resterne. 

Kom til UMAMI Madværksted og få tips og tricks til, hvilke råvarer du skal gå efter, og hvordan du udnytter dem bedst muligt, så kan du spise både godt og lækkert på et fornuftigt budget.   

Tag med hjem

Smagsprøver.

Pris

Voksne: 300 kr.
Børn u/15 år: 150 kr.

Praktisk

Medbring emballage med låg, sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har).

Vintersalater og fermentering

10. oktober 2017

Selv midt i den koldeste vinter er der masser af grønt i kølediskene. Og med nye sammensætninger og inspiration kan salat være så meget mere end icebergsalat med tomater, agurk og dåsemajs. På kurset lærer du også det gamle håndværk fermentering, hvor man konserverer i stedet for at bruge E-numre. Det giver ekstra liv til dine vintersalater. 

På 3½ time får du inspiration til, hvordan du laver lune salater, måltidssalater og salater med fermenterede grøntsager, så du får masser af vintervitaminer, der både smager og mætter godt. 

Kom til UMAMI Madværksted og lær, hvordan du opgraderer salaten og skaber ny energi med alt det grønne.

Tag med hjem

Smagsprøver på vintersalater og fermenterede grøntsager.

Pris

Voksne: 300 kr.
Børn u/15 år: 150 kr.

Praktisk

Medbring glas med låg, hvis du ønsker at få mere end et glas med hjem, sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har).

Vegetarmad og raw food

24. oktober 2017

Vegetarisk, raw-food, 80-20 og vegansk. De grønne muligheder fylder mere og mere i det gastronomiske billede. Og med god grund. Det er godt for både klima og krop – og kan være så meget andet end bønnebøffer og linsesuppe. 

Grønne retter kan smage mindst lige så lækkert som de traditionelle frikadeller med sovs og kartofler. 

Kom til UMAMI madværksted og bliv mere dus med grøntafdelingen – og opdag en helt ny verden, hvor fx rødbeder, bønner og svampe med god tilberedning kan spille en spændende og lækker hovedrolle på din tallerken.

Tag med hjem

Smagsprøver på vegetarmad og raw food.

Pris

Voksne: 300 kr.
Børn u/15 år: 150 kr.

Praktisk

Medbring bakker eller glas til smagsprøver, sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har).

Gå bagedysten i bedene

7. november 2017

Kom og vær med, når vi kaster os ud i konstruktion af finere kager og bagværk. Her er ingen dommere eller rullende kameraer, men masser af sjov og mulighed for at imponere med din næste kage til klassens time eller søndagskaffebordet. 

Vaniljestænger, æggeblommer og meldrys – vi har fundet alt det gode frem og leger med noget af det mere komplicerede søde bagværk sammen. 

Kom til UMAMI Madværksted og kast dig under kyndig vejledning ud i de opskrifter, du plejer at bladre forbi, men drømmer om at servere til stor beundring og applaus fra dine gæster.

Tag med hjem

Du får kagen med hjem, så invitér gerne gæster.

Pris

Voksne: 300 kr.
Børn u/15 år: 150 kr.

Praktisk

Medbring emballage med låg, sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har).

Julebagning med eller uden ungerne

21. november 2017

Lær at bage de klassiske julesmåkager og få opskriften på verdens bedste kagedej, som børnene kan lave smukke figurer af. 

Vi laver dejen, du bager og pynter. Vi giver også tips til, hvordan du laver den gode dej, så du fremover fx undgår, at dejen smuldrer eller vaniljekransene flyder ud, og du ved, hvad der sker med potaske, når den kommer i for varm dej.

Tag med hjem

Fyld din kagedåse med friskbagt julebag, og tag opskrifterne med hjem, så du selv kan bage flere julesmåkager.

Pris

Voksne: 300 kr.
Børn u/15 år: 150 kr.

Praktisk

Medbring kagedåse, sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har).

Invitér gæster til nytårsaften uden stress

5. december 2017

Vær forberedt i god tid inden Dronningens nytårstale – undgå panik og make up i sidste øjeblik. Tag på kursus og få tips og idéer til lette snacks, du kan servere, mens I hører nytårstalen, og en tre retters nytårsmenu uden stress og jag. 

Lær de grundlæggende regler om borddækning, korrekt placering af bestik og glas, hvordan man folder servietter og vælger bordpynt, så der også er plads til de mange glas. 

Husk kamera til at tage billeder af de forskellige borddækninger, så du kan huske, hvordan de skal se ud. 

Tag med hjem

Hæfte med opskrifter til den perfekte nytårsmenu, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Pris

Voksne: 300 kr.
Børn u/15 år: 150 kr.

Praktisk

Medbring sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har).

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'