Den bevidste forbruger
UMAMI Madværksted

Umami er en af de fem grundsmage som sammen med sød, salt, bitter og sur er en større eller mindre del af oplevelsen når vi spiser.

Se alle kurser

LÆR AT SYLTE

DATO: TORSDAG DEN 22. JUNI 2017 KL. 15:30 - 19.00
PRIS: VOKSNE: 300 KR. BØRN U/ 15 ÅR: 150 KR.

Gem noget af sommeren på glas, så du har lidt solskinssmag til en regnvejrsdag i november.

Syltning er en tilberedningsmetode, som desværre gået lidt i glemmebogen. Og det er ærgerligt. For du kan faktisk sylte det meste og på den måde gemme lidt af årstidens råvarer – både frugt, grøntsager og kød – så de kan holde sig til en dag udenfor sæson.

Kom til UMAMI Madværksted og bliv klogere på råsyltning, sød/sursyltning, henkogning og meget andet fra din tipoldemors glemte sylteunivers.

PRAKTISK: 

Kurserne gennemføres med mindst 15 deltagere og max 22 deltagere.
Medbring sko til brug i køkken og eget forklæde (forklæde kan du låne af os, hvis du ikke har)

KONTAKT FOR MERE INFO

Tina Edeling-Klausen

Uddannelsesleder

Learnmark Tech Hotel og Restaurent
M: 4212 7228 E: tied@learnmark.dk