HHX valgfag

4 SÆRLIGE VALGFAG PÅ HHX

 

På Learnmark Gymnasium HHX får eleverne nye fag inden for økonomi, salg og jura. Derudover kan eleverne vælge forskellige valgfag. Her kan du læse om fire særlige valgfag på HHX. 

VALGFAG
 • FINANSIERING C

  I faget finansiering får eleverne en større forståelse for, hvad der sker i den finansielle verden, og de bliver klogere på investering i aktier og obligationer.

  Eleverne får også viden om, hvordan man vælger det bedste lån. Det kan man også bruge, når man en dag skal købe fx bil eller hus. 

 • ERHVERVSJURA B

  Synes man, det er spændende at kende til de love og regler, som gælder for virksomheder og private? Og vil man gerne vide noget om, hvordan lovene både skaber muligheder og sætter rammer for den internationale og markedsorienterede virksomhed?

  Så skal man vælge erhvervsjura, hvor man arbejder med fx køberet, produktansvar, IT-ret, konkursret, inkasso og ansættelsesret.

 • PSYKOLOGI B + C

  I valgfaget psykologi får eleverne grundlæggende viden om forskellige psykologiske teorier, og de sætter dem i forhold til, hvordan vi fungerer i sociale sammenhænge. 

  Eleverne lærer fx at analysere og reflektere over psykologiske forhold både fagligt og i hverdagen. De lærer også at forholde sig kritisk til det, de møder i dagligdagen, og så lærer de, hvordan man arbejder bedst og agerer bedst i forskellige situationer.

 • SAMFUNDSFAG B

  Vil man gerne vide mere om, hvordan samfundet påvirker virksomheder og private? Og hvordan virksomheder og private påvirker samfundet? Så er samfundsfag det oplagte valg. 

  " Vi arbejder med aktuelle emner som fx om, hvorfor oliepriserne ændrer sig, den offentlige sektors rolle i samfundet eller Danmarks placering i verdensøkonomien." 
  Marianne, HHX-elev

I valgfaget samfundsfag lærer eleverne blandt andet om, hvordan samfundet påvirker virksomheder og private, og hvordan virksomheder og private påvirker samfundet. I filmen fortæller Frederik og Rasmus om deres erfaringer med samfundsfag.
chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Elisabeth Damkjær
M:+45 4212 7212E:eda@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve
'