Gastronom - smørrebrød-catering
Med et speciale i smørrebrød og catering er du med til at sætte højt belagt smørrebrød på frokostbordet.
-
Varighed
3 år og 6 måneder
-
Økonomi
SU og lærlingeløn
-
Adgangskrav
OBS: Praktikpladsgaranti på uddannelsen
-
Studiestart
- 18. januar 2021
- 12. august 2021
-
Tilmeld
-
Download folder
ELEVERNE PÅ GF1 OG GF2 FORTÆLLER OM UNDERVISNINGEN
Jobbet som gastronom med speciale i smørrebrød og catering
Som gastronom med speciale i smørrebrød og catering fremstiller og anretter du mange former for varme og kolde retter. Du står for planlægning og indkøb. Udover madlavning består en stor del af jobbet af rengøring, afrydning og betjening af kunder.
Uddannelsen til gastronom med speciale i smørrebrød og catering
På uddannelsen lærer du om kundeservice, servering, hygiejne og rengøring. Du lærer at tilberede varme og kolde retter og forskellige slags pålæg. På uddannelsen får du undervisning i salg og kundeservice, hygiejne og ernæring.
Der praktikpladsgaranti på uddannelsen. Det betyder, at du kan komme i skolepraktik, hvis du ikke finder en læreplads i en virksomhed. Du skal dog opfylde EMMA-kravene for at få en skolepraktikplads.
Når du er udlært gastronom med speciale i smørrebrød og catering
Som udlært gastronom kan du arbejde i caféer, bistroer eller kantiner. Du kan også læse videre til serviceøkonom eller procesteknolog.