Gastronom - smørrebrød-catering

Med et speciale i smørrebrød og catering er du med til at sætte højt belagt smørrebrød på frokostbordet.

Gastronom - smørrebrød-catering

Med et speciale i smørrebrød og catering er du med til at sætte højt belagt smørrebrød på frokostbordet.

FAKTA

Jobbet som gastronom med speciale i smørrebrød og catering

Som gastronom med speciale i smørrebrød og catering fremstiller og anretter du mange former for varme og kolde retter. Du står for planlægning og indkøb. Udover madlavning består en stor del af jobbet af rengøring, afrydning og betjening af kunder.

Gastronom - smørrebrød og catering

Uddannelsen til gastronom med speciale i smørrebrød og catering

På uddannelsen lærer du om kundeservice, servering, hygiejne og rengøring. Du lærer at tilberede varme og kolde retter og forskellige slags pålæg. På uddannelsen får du undervisning i salg og kundeservice, hygiejne og ernæring.  

Når du er udlært gastronom med speciale i smørrebrød og catering

Som udlært gastronom kan du arbejde i caféer, bistroer eller kantiner. Du kan også læse videre til serviceøkonom eller procesteknolog.

 

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Lise Liin
M:4212 7327E:lil@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve