Learnmark Tech

Vælg mellem 25 fremtidssikrede uddannelser inden for byggeri, transport, teknologi og fødevarer. Start på enten grundforløb 1, grundforløb 2 eller på erhvervsuddannelse for voksne (EUV).

Du kan begynde på en erhvervsuddannelse på flere måder. Din start afhænger af din alder, uddannelsesbaggrund og om du har en praktikplads, før du starter.

Sådan starter du på Learnmark Tech

25+ - start på EUV

Er du 25 år eller derover, og drømmer du om at blive faglært, skal du tilmelde dig EUV (erhvervsuddannelse for voksne).

EUV består typisk af et grundforløb, der varer fra 0 - 20 uger, og et hovedforløb, der varierer i længde afhængig af dine erfaringer og tidligere skolegang. Hovedforløbet veksler mellem skoleophold og praktik.

Realkompetencevurdering (RKV)

Når du henvender dig til skolen med et ønske at tage en specifik uddannelse, bliver du realkompetencevurderet af undervisere inden for din ønskede uddannelse.

Realkompetencevurderingen kan være en samtale og praktiske og teoretiske prøver, og den skal synliggøre det, du allerede kan og dine erfaringer inden for faget.

Efter realkompetencevurderingen får du lavet en uddannelsesplan, som viser, hvor meget merit du kan få, og dermed hvor meget skolegang og evt. praktisk erfaring du mangler, før du kan blive faglært.

Økonomi

Er du ledig, og vil du gerne i gang med en uddannelse, skal du kontakte dit jobcenter for at få mere viden om finansiering af en kompetencevurdering og økonomi under din uddannelse, som fx tilskud til voksenlærlingeløn.

Indhold på grundforløb 2 (GF2)

På GF2 specialiserer du dig inden for den uddannelse, du har valgt. Her lærer du den nødvendige teori og det gode håndværk, så du er godt forberedt til hovedforløbet, hvor du skal i praktik.

GF2 varer 20 uger (½ år).

 • Teknologi, byggeri og transport

  På GF2 – teknologi, byggeri og transport arbejder du blandt andet med robotteknologi og lærer mere om bæredygtigt byggeri og innovation.

  Det hele handler om din fremtid og din karriere – måske som svend i en virksomhed, iværksætter eller studerende på fx ingeniøruddannelsen.

 • Fødevarer

  På GF2 – fødevarer arbejder du i faglige teams, hvor du lærer om fødevareproduktion, kvalitet, sundhed, hygiejne og det gode værtsskab.

  Du får teoretisk og praktisk viden om det veltilberedte måltid og den gode service, så du efter GF2 kan planlægge, tilberede og servere en god middag for dine gæster.

  Du lærer fagsproget og lærer at kommunikere med forskellige kundetyper og kolleger fra andre faggrupper.

 • Fag på grundforløb 2

  På GF2 har du fagrettet undervisning, som giver dig de faglige kompetencer, der kræves for at du kan fortsætte i hovedforløbet.

  På GF2 får du undervisning i grundfag som fx

  • fremmedsprog
  • matematik
  • dansk, hvis du ikke har afsluttet faget på E-niveau

   

  Dine fag afhænger af, hvilken uddannelse du har valgt.

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Lise Liin
M:4212 7327E:lil@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Få mere information om, hvordan du tilmelder dig en uddannelse på Learnmark Tech.

Optagelse
mail

Få mere info om TECH

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve