Industrioperatør

Industrioperatøren står for den praktiske drift og betjening af forskellige former for industrianlæg.

Learnmark Tech er meget mere end undervisning. Det er fx også fredagsbar og fester, sportsturneringer, foredrag og elevråd.

Elevråd

På Learnmark Tech har hver uddannelse en repræsentant i elevrådet, som har mulighed for at få stor indflydelse på, hvordan studie- og ungdomsmiljøet kan blive endnu bedre.

Elevrådet har de seneste år været med til arrangere forskellige aktiviteter for skolens elever. Det er fx aktivitetsdage, julebingo, fitness-eftermiddag og foredrag.

Formanden for elevrådet har også mulighed for at blive elevrepræsentant i skolens bestyrelse.

Elevrådet på Learnmark Tech er et team, som bliver rystet godt sammen til forskellige sociale aktiviteter som fx bowling med spisning, julefrokost og action på paintballbane.

Fredagsbar

Elevrådet arrangerer også fredagsbar for eleverne på Learnmark Tech. Det er hyggelige eftermiddage med fx konkurrencer, grill og god mulighed for at lære nogle fra de andre uddannelser at kende.

Fælleselevråd

Formanden for elevrådet på Learnmark Tech er med i Fælleselevrådet for alle uddannelser på Learnmark Horsens. Fælleselevrådet står for aktiviteter og fester på tværs uddannelser.

 

Aktivitetsdag

Kast med bildæk, grill din mad på tid og scor årets flotte mål i fodbold. Mindst en gang om året arrangerer vi aktivitetsdag for elever på grundforløbet. Det er en sjov dag, hvor du både kan deltage i kendte og mindre kendte sportsgrene, og hvor du lærer elever fra de andre uddannelser at kende.

Aktivitetsdag på Learnmark Tech 2016

Fitness, mountainbikes og multibanen

Fysisk aktivitet er en naturlig del af undervisningen på Learnmark Tech.

I vores fitnesslokale kan du styrke dine muskler, på vores mountainbikes kan du træne din kondition og på multibanen kan du hygge dig med basket og fodbold i pauserne.

Learnmark Horsens har også et fodboldhold, som jævnligt deltager i turneringer. På fodboldholdet plejer der at være mange dygtige spillere fra Learnmark Tech.

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Lise Liin
M:4212 7327E:lil@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Du kan søge om optagelse på vores uddannelser på forskellige måder - få mere info her.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve