Step 10

Start din ungdomsuddannelse i 10. klasse på Step 10 på Learnmark Horsens. Vælg mellem linjerne Student 10 og Plus 10 - her udvikler du dig både fagligt og personligt.

Dit første skridt på vejen

Begynd din ungdomsuddannelse i 10. klasse på Step 10. Du bliver en del af et fedt studiemiljø med både gymnasieelever og elever på erhvervsuddannelserne.

 

Inden du starter, skal du vælge mellem Student 10 og Plus 10 – begge linjer giver adgang til alle gymnasiale ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser, hvis du opfylder kravene til optagelse.

 

På Step 10 kan du få hjælp til både faglige og personlige udfordringer, så du får det bedste ud af dit år i 10. klasse.

Har du brug for et ekstra skoleår, inden du går i gang med en ungdomsuddannelse? På Step 10 kan du udvikle dig personligt
og fagligt i et fedt ungdomsmiljø.

Tine Bay Rasmussen, uddannelsesleder på Step 10

LIVET PÅ STEP 10

I videoen her kan du møde vores dygtige elever Martin og Sevval og få et indblik i, hvordan livet som elev på Step 10 er. De går i 10. C, og begge elever føler, at de er blevet mere modne og bedre fagligt af at gå i 10. klasse. I løbet af deres tid på skolen har de også fundet ud af, hvad de vil i fremtiden. Det var der ingen af dem, der vidste for et år siden, og derfor valgte de at begynde på Step 10.

fakta

Step 10 er målrettet og seriøst. Vi har en del vejledning om uddannelse og job, og jeg har i løbet af 10. klasse ændret uddannelsesønske fra gymnasiet til EUX-tømrer – det er ret smart med en 2 i 1-uddannelse.

DANIEL, Step 10

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Tine Bay Rasmussen
M:E:tir@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Få mere information om, hvordan du tilmelder dig Step 10.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve