Step 10

Start din ungdomsuddannelse i 10. klasse på Step 10 på Learnmark Horsens. Vælg mellem linjerne Student 10 og Plus 10 - her udvikler du dig både fagligt og personligt.

Dit første skridt på vejen

Begynd din ungdomsuddannelse i 10. klasse på Step 10. Du bliver en del af et fedt studiemiljø med både gymnasieelever og elever på erhvervsuddannelserne.

 

På Step 10 har vi to linjer: Student 10  og Plus 10. Begge linjer giver adgang til alle gymnasiale ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser, hvis du opfylder kravene til optagelse.

 

Inden du starter, skal du vælge, om du ønsker optagelse på Student 10 eller Plus 10. Vi inviterer alle elever til en indslusningssamtale, hvor vi sammen finder ud af, hvilken linje der er den rigtige for dig. 

 

På Step 10 kan du få hjælp til både faglige og personlige udfordringer, så du får det bedste ud af dit år i 10. klasse.

 

Infomøde 

INFOMØDE

Onsdag den 13. januar 2021 kl. 17.00 - 18.30
Stadionsvej 2, 8700 Horsens

Situationen kan ændre sig, så vi må aflyse i sidste øjeblik. Hold dig opdateret her på siden. 

Har du brug for et ekstra skoleår, inden du går i gang med en ungdomsuddannelse? På Step 10 kan du udvikle dig personligt
og fagligt i et fedt ungdomsmiljø.

Tine Bay Rasmussen, uddannelsesleder på Step 10
Illustration: Sorte citationstegn

LIVET PÅ STEP 10

I videoen her kan du møde vores dygtige elever Martin og Sevval og få et indblik i, hvordan livet som elev på Step 10 er. De går i 10. C, og begge elever føler, at de er blevet mere modne og bedre fagligt af at gå i 10. klasse. I løbet af deres tid på skolen har de også fundet ud af, hvad de vil i fremtiden. Det var der ingen af dem, der vidste for et år siden, og derfor valgte de at begynde på Step 10.

Morten og Mathilde går i 10. f på Step 10. I videoen kan du se, hvordan en matematiktime ser ud og høre, hvad eleverne har fået ud af at gå på Step 10.
fakta

Step 10 er målrettet og seriøst. Vi har en del vejledning om uddannelse og job, og jeg har i løbet af 10. klasse ændret uddannelsesønske fra gymnasiet til EUX-tømrer – det er ret smart med en 2 i 1-uddannelse.

Daniel, Step 10
Daniel

chat-boxes

Brug for hjælp?

Brug for hjælp
Tine Bay Rasmussen
M:+45 4212 7222E:tir@learnmark.dk

Få hjælp og find svar på Facebook
pencil

Tilmelding

Få mere information om, hvordan du tilmelder dig Step 10.

Optagelse
mail

Hold dig opdateret

Learnmark Horsens sender jævnligt nyhedsbreve målrettet fx virksomheder, forældre, vejledere og undervisere.

Nyhedsbreve